Ένας «Άγγελος της Νύχτας» βγάζει τα άπλυτα του Λας Βέγκας στη φόρα

Ένας «Άγγελος της Νύχτας» βγάζει τα άπλυτα του Λας Βέγκας στη φόρα

Από την φτώχεια των Φιλιππίνων και τα στριπτητζάδικα του Λας Βέγκας στο γρήγορο χρήμα και την «μεγάλη ζωή» του Only Fans - Το φιλοδώρημα των 180.000 δολαρίων

VEGAS_ONLY_FANS2
Μια πρώην στρίπερ του Λας Βέγκας, που σήμερα είναι μοντέλο του Only Fans, η Σι Τζέι Μάιλς, βγάζει στη φόρα την πραγματικότητα της ζωής ως χορεύτρια στην πόλη της αμαρτίας - από τα λάγνα και πεινασμένα βλέμματα των εκατομμυριούχων μέχρι το πουρμπουάρ των 180.000 δολαρίων!

Με καταγωγή από τις Φιλιππίνες, και τα παιδικά της χρόνια να κυλούν μέσα στην απόλυτη φτώχια, η Σι Τζέι μετακόμισε στο Μαϊάμι με ελπίδες για μια καλύτερη ζωή. Βρέθηκε μετά στο Λας Βέγκας και ξεκίνησε να εργάζεται ως στρίπερ στο διαβόητο κλαμπ Spearmint Rhino. Διάλεξε το ψευδώνυμο «Άγγελος της Νύχτας» και οι πελάτες κατέκλυζαν το κλαμπ όπου εμφανιζόταν, επειδή, όπως λέει, τους έκανε να νοιώθουν «ιδιαίτεροι» αλλά είχε και το «μυστικό της όπλο», την μικροκαμωμένη σιλουέτα της και εξωτερική εμφάνιση της «ευαίσθητης περιοχής της», που τους ξετρέλαινε.

Εργάσθηκε ως στρίπερ 12 χρόνια και μετά παραιτήθηκε και ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο στο Only Fans. Ζει στο Μαιάμι, έχει 2,2 εκατομμύρια followers στο Instagram, κερδίζει πάνω από 200.000 δολάρια τον μήνα και πλέον ζει το όνειρό της ξοδεύοντας τα χρήματά της σε πολυτελείς διακοπές με ιδιωτικά τζετ, εκπληκτικά ρετιρέ και πολλά άλλα.
image_6487327_αντιγραφο_2
Κλείσιμο

Ο κόσμος των στριπτητζάδικών του Λας Βέγκας

Είναι πολλά αυτά που έχει να διηγηθεί από τα 14 χρόνια του Λας Βέγκας, τώρα που αποφάσισε να μοιραστεί τα «μυστικά της». Τα μάτια της έχουν δει πάρα πολλά. Από εκατομμυριούχους που χάνουν τρελά λεφτά πολλά στο πόκερ και αναλαμβάνουν οι χορεύτριες να τους ανεβάσουν το ηθικό μέχρι τρελαμένους τουρίστες που καταθέτουν στο καζίνο και στο κλαμπ όλη τους την περιουσία.

«Το να είσαι στρίπερ στο Λας Βέγκας δεν είναι σαν να είσαι στρίπερ οπουδήποτε αλλού», λέει η Σι Τζέι. «Όλοι κουβαλούν μαζί τους πολλά λεφτά για ξόδεμα, θυμάμαι έναν εκατομμυριούχο που ερχόταν στο κλαμπ σχεδόν κάθε εβδομάδα και ξόδευε τρελά – αλλά αυτοί οι πλούσιοι διευθύνοντες σύμβουλοι εταιρειών και επιχειρηματίες περιμένουν κι ένα μεγάλο και πολύ σπέσιαλ σόου σε αντάλλαγμα. Ήμουν γνωστή ως «Άγγελος της νύχτας». Οι βάρδιές μου ήταν συνήθως 7 το απόγευμα με 9 το πρωί. ΄Ηταν πολλές οι ώρες και πολλές οι μέρες δουλειάς την εβδομάδα. Είναι δύσκολη δουλειά και πρέπει να γυμνάζεσαι πολύ για να είσαι σε φόρμα και να μη φεύγεις από τη δουλειά γεμάτη μελανιές. Φρόντιζα πάντα το «μυστικό μου όπλο» και είχα πάντα μια απολύτως σταθερή και απαρέγκλιτη εργασιακή ηθική. Πολλοί άνδρες, συμπεριλαμβανομένων διασημοτήτων πρώτης κατηγορίας και δισεκατομμυριούχων, μου ζητούσαν διαρκώς να πάω μαζί τους στα ξενοδοχεία τους, για περισσότερο ιδιωτικό χορό ή για κάτι παραπάνω.

'Ηξερα όμως ότι δεν θα μπορούσα πραγματικά να υπερασπισθώ τον εαυτό μου αν συνέβαινε κάτι και, αφού ήδη έβγαζα 3.350 δολάρια σε μια νύχτα, δεν χρειαζόταν να πάω μαζί τους. Σε αντίθεση με πολλά από τα άλλα κορίτσια, δούλευα πάντα νηφάλια – χωρίς ποτά ή ναρκωτικά».
image_6487327_αντιγραφο

Το φιλοδώρημα των 180.000 δολαρίων και το κλειδί της επιτυχίας

Τα φιλοδωρήματα συνηθίζονται στα κλαμπ αυτά, όμως η Σι Τζέι είχε μια απίστευτη εμπειρία : ένας άντρας αποφάσισε να της δώσει ένα φιλοδώρημα 180.000 δολαρίων μόνον και μόνον για να την απολαύσει να χορεύει μια βραδιά γι΄αυτόν! Όπως η ίδια διηγείται: «Μεταξύ μας δεν συνέβη τίποτε άλλο. ΄Ηταν τόσο ενθουσιασμένος με μένα που μου έδωσε το μεγαλύτερο φιλοδώρημα που έχω πάρει ποτέ στη ζωή μου, 180.000 δολάρια! Χρησιμοποίησα τα χρήματα για να αγοράσω στην οικογένειά μου ένα σπίτι στις Φιλιππίνες. Μεγαλώσαμε χωρίς τίποτα, οπότε ήταν υπέροχο που μπόρεσα να το κάνω αυτό. Τον άντρα αυτόν δεν τον ξαναείδα. Δεν ξέρω καν το όνομά του και άλλαξε τον αριθμό του τηλεφώνου του. Λες και απλώς του άρεσε να δίνε χρήματα σε κορίτσια, χωρίς άλλο αντάλλαγμα, παρά μόνον τον χορό. Μακάρι να γνώριζα ποιος είναι για να τον ευχαριστήσω».

Όπως η ίδια λέει, το κλειδί της επιτυχίας για να βγάλει μια στρίπερ πολλά χρήματα δεν είναι μόνον να χορεύει εξαιρετικά στον στύλο, πρέπει και να κάνει τους πελάτες να νοιώθουν πως καθένας τους είναι ξεχωριστός. Στο ερώτημα πόσο ασφαλής αισθανόταν κάνοντας αυτή τη δουλειά στο κλαμπ με τα λάγνα βλέμματα γύρω της, απαντά: «Όταν είσαι στρίπερ, όσο καλύτερη είσαι, τόσο περισσότερη ασφάλεια αισθάνεσαι καθώς οι άντρες ασφαλείας του κλαμπ έχουν καρφωμένα τα μάτια τους πάνω στους άντρες γύρω σου. Ήμουν η καλύτερη χορεύτρια στο κλαμπ, οπότε δεν είχα πολλές περίεργες εμπειρίες – οι πελάτες έπρεπε να σέβονται, διαφορετικά θα τους έδιωχναν. Αλλά πολλά άλλα κορίτσια δεν τυγχάνουν της ίδιας μεταχείρισης, ειδικά εκείνα που εργάζονται σε κλαμπ δεύτερης κατηγορίας».

image_6487327__1_

«Νοιώθω ζωντανή όταν γδύνομαι»

Η Σι Τζέι, που ,όπως λέει, έχει πτυχίο μηχανικού υπολογιστών, έφθασε στο Βέγκας το 2006 και περνούσε «κάθε μέρα γυμνή» για 14 χρόνια. Θυμάται ακόμα την πρώτη της μέρα στο κλαμπ: «Την πρώτη μέρα, μου έδωσαν ένα μπικίνι και μου είπαν 'τα λέμε μέσα, στον στύλο». Σκέφτηκα «Δεν μπορώ να το κάνω αυτό, τελείωσα το κολέγιο και αυτή είναι η πρώτη μου δουλειά στην Αμερική; Γιατί σπούδασα;» Θυμάμαι ότι εκείνο το βράδυ με πλησίασε ένας τύπος και όταν του είπα ότι ήταν η πρώτη μου νύχτα στη δουλειά δεν με πίστεψε. Αλλά σιγά σιγά με κατάλαβε και με έκλεισε για όλη τη βραδιά, ώστε να αισθανθώ πιο άνετα. Ήμουν πολύ νευρική στην αρχή. Αλλά πήγα καλά, πολύ καλά, κάποια στιγμή ένοιωσα πολύ άνετα, σαν την πάπια στο νερό. Αφού, όταν πήγα στο τέλος της βραδιάς στα καμαρίνια, τα άλλα κορίτσια με σήκωσαν στους ώμους πανηγυρίζοντας! Σύντομα έπαιρνα τα περισσότερα χρήματα, οι άντρες φαινόταν να αγαπούν το «μικρό μου μυστικό» και αυτό με βοήθησε να ξεχωρίσω. Τους αρέσει η ιδέα να είναι εκείνοι μεγαλόσωμοι και δυνατοί κι εγώ μικροκαμωμένη και να φαντάζονται πώς θα είμαι στο κρεβάτι».

Με πολλά κλαμπ να κλείνουν τις πόρτες τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας, η Σιι Τζέι είδε το εισόδημά της να στερεύει – τότε αποφάσισε να γίνει μέλος του OnlyFans. Τώρα βγάζει 200.000 δολάρια το μήνα στο site, κάτι που την οδήγησε να εγκαταλείψει τελείως το στριπτήζ. Πρόσθεσε: «Μου αρέσει να γδύνομαι, οπότε αυτή είναι πραγματικά η ιδανική δουλειά για μένα. Ήρθα στις ΗΠΑ με μόλις 100 δολάρια πάνω μου και ήμουν αποφασισμένη να δουλέψω σκληρά για να είμαι οικονομικά άνετη για μια φορά στη ζωή μου. Δεν θα επέστρεφα στο να είμαι στρίπερ πλήρους απασχόλησης, άλλαξα τη ζωή μου, έχω πάει παρακάτω. Αλλά κάνω πού και πού εμφάνιση σε κλαμπ για ένα σόου, καθώς οι θαυμαστές μου μού λείπουν και πληρώνομαι μόνον για το χορό μου και για παρέα μέσα στο κλαμπ. Καμιά φορά χορεύω για κάποια άτομα υψηλού επιπέδου για το κέφι μου, άλλωστε και απ΄αυτό βγαίνουν πολλά λεφτά. Στο κάτω κάτω της γραφής, αισθάνομαι ζωντανή όταν βγάζω τα ρούχα μου»..
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης