Τζέιμς Κόρντεν: Ο παρουσιαστής αναλαμβάνει ρόλο σεφ σε επερχόμενη σειρά

Τζέιμς Κόρντεν: Ο παρουσιαστής αναλαμβάνει ρόλο σεφ σε επερχόμενη σειρά

Δείτε το τρέιλερ της νέας σειράς και τις δηλώσεις του Βρετανού παρουσιαστή

James_Corden
Στον απόηχο μιας δημόσιας κατακραυγής με επίκεντρο το όνομα του Τζέιμς Κόρντεν, ο Βρετανός παρουσιαστής ετοιμάζεται να υποδυθεί τον σεφ στην επερχόμενη σειρά του Amazon Prime Video, με τίτλο «Mammals».

Τον τελευταίο καιρό ο Κόρντεν έχει βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας, αφενός με τα αστεία που φαίνεται να έκλεψε από κωμικούς και αφετέρου με την περιπέτειά του στο εστιατόριο Balthazar και τη δημόσια προβολή του, ως αγενής πελάτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Τζέιμς Κόρντεν θα ενσαρκώσει έναν σεφ που ονομάζεται Τζέιμι, ωστόσο ο ίδιος ξεκαθαρίζει ότι ο διάσημος αρχιμάγειρας Τζέιμι Όλιβερ, δεν αποτέλεσε πηγή έμπνευσης γι’ αυτόν: «Σας υπόσχομαι, ο Τζέιμι Όλιβερ δεν αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τον ρόλο» είπε.

Σε συνέντευξή του στους Times, ο παρουσιαστής του «Late Late Show» είπε για τη νέα σειρά των έξι επεισοδίων ότι είναι μία «σκοτεινή κωμικοδραματική σειρά», η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Νοεμβρίου.

Το Mammals ακολουθεί τον χαρακτήρα του «Τζέιμι», του οποίου ο κόσμος καταρρέει όταν ανακαλύπτει συγκλονιστικά μυστικά για την έγκυο σύζυγό του, Αμαντίν, την οποία υποδύεται η Μελία Κρέιλινγκ. Η σειρά χρησιμοποιεί τον «μαγικό ρεαλισμό» και εκθέτει τις περίπλοκες καταστάσεις του γάμου και της πίστης.

Δείτε το τρέιλερ 
Mammals - Official Teaser Trailer | Prime Video

Μιλώντας στο People ο Κόρντεν μάλιστα αποκάλυψε ότι για να υποδυθεί τον σεφ, δεν πέρασε από εκπαίδευση σε κουζίνα: «Λοιπόν, στην πραγματικότητα, όχι γιατί αποτελεί ένα πολύ μικρό μέρος της σειράς. Είναι περισσότερο για το γεγονός ότι βρίσκεται ακριβώς σε ένα σημείο της ζωής του όπου όλα καταρρέουν».

Ειδήσεις σήμερα:

Τι προβλέπει το «χαλαρό» μοντέλο συνεργασίας με ιδιώτες γιατρούς για τον «Προσωπικό Γιατρό»

Περισσότερες αποκαλύψεις από την πρώην ερωμένη του Χουάν Κάρλος: «Τηλεφωνούσε 10 φορές τη μέρα»

Με 19 άτομα στον ίδιο θάλαμο στις φυλακές Τρίπολης ο Βασίλης Παπαθεοδώρου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης