Σιένα Μίλερ: Έβρισα τον παραγωγό και του ζήτησα περισσότερα χρήματα

Σιένα Μίλερ: Έβρισα τον παραγωγό και του ζήτησα περισσότερα χρήματα

Η ηθοποιός μίλησε για την «κομβική» στιγμή στην καριέρα της που την έκανε να συνειδητοποιήσει πως η δουλειά της αξίζει παραπάνω χρήματα από αυτά που πρόσφεραν στις γυναίκες στο Χόλιγουντ

sienna-miller
Η Σιένα Μίλερ μίλησε για εκείνη τη στιγμή στη ζωή της που την έκανε να συνειδητοποιήσει πως πρέπει να ζητά ό,τι αξίζει, χωρίς δισταγμούς.

Η 40χρονη σταρ παραχώρησε συνέντευξη στη «Vogue» και δήλωσε πως χρόνια πριν, παραλίγο να την εξαπατήσουν στο Μπρόντγουεϊ.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε πως βρισκόταν στην αρχή της καριέρας της, όταν ένα στέλεχος της πρότεινε μια δουλειά. Ωστόσο, όπως είπε, τα χρήματα ήταν λιγότερα από τα μισά που κέρδιζε ο κολλητός της για μια μικρή παράσταση στη Νέα Υόρκη.

Κλείσιμο
«Είπα στον παραγωγό, ο οποίος ήταν εξαιρετικά ισχυρός, να πάει να γα***** και πως δεν έχει να κάνει με τα χρήματα, αλλά είναι θέμα δικαιοσύνης και σεβασμού. Νόμιζα ότι θα μου έλεγαν "φυσικά, πάρε και αυτά", αλλά τελικά, μου είπαν "οκ, τότε, φύγε"», αναφέρει.

Όπως ανέφερε, θεωρεί αυτή τη στιγμή στην καριέρα της κομβική, καθώς τότε συνειδητοποίησε πως «είχε κάθε δικαίωμα να πληρώνεται σωστά για τη δουλειά που έκανε».

«Δεν ήθελα να φανώ κακιά κι αισθανόμουν τρομερά με τον εαυτό μου. Ντρεπόμουν που ζήτησα περισότερα χρήματα», είπε για τα πρώτα συναισθήματα που ένιωσε εκείνη τη στιγμή.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε σε μια κίνηση που είχε κάνει για εκείνη ο συμπρωταγωνιστής της στο «21 Bridges», Τσάντγουικ Μπόουζμαν, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή.

σιενα

«Όταν είδε ότι οι αμοιβές μας έχουν μια σημαντική διαφορά, έκανε περικοπή στον δικό του μισθό για να αυξηθεί ο δικός μου», αποκαλύπτει.

«Ήρθε κοντά μου, με αγκάλιασε και μου είπε "θα πληρωθείς με όσα σου αξίζουν"», συμπλήρωσε.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

«Kαλάθι του νοικοκυριού»: Να φαίνεται και η αρχική τιμή των προϊόντων ζητάει το υπουργείο Ανάπτυξης

Κηφισός: Διερχόμενο φορτηγό παραβίασε το ύψος και τρύπησε τον αγωγό - Κλειστή η ΛΕΑ και η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας

Πλεύρης: Όποιος δεν εμβολιάζεται, δεν μπορεί να υπηρετήσει το σύστημα υγείας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης