Κατά τη διεύλευση των οχημάτων σημαντική ροή νερού έπεφτε στο έδαφος, με αποτέλεσμα μέσα σε λίγα λεπτά να πλημμυρίσει η λεωφόρος Κηφισού.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το πρωτοφανές συμβάν προκλήθηκε από ένα διερχόμενο φορτηγό, όπου και παραβίασε το επιτρεπόμενο ύψος.
Στην περιοχή έσπευσε άμεσα κλιμάκιο της ΕΥΔΑΠ. Η βλάβη αποκαταστάθηκε, ωστόσο η κίνηση στην περιοχή παραμένει άκρως αυξημένη με τους οδηγούς να ταλαιπωρούνται στο τιμόνι.
Αυτή την ώρα, λίγα λεπτά πριν τις 14:00, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία, για τουλάχιστον δύο ώρες θα παραμείνει κλειστή η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και η ΛΕΑ στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας.
Ο σωλήνας υδροδότησης που έσπασε περνά από τη Γέφυρα Βρυούλων.
Η ανακοίνωση της ΕΥΔΑΠ
«Η ΕΥΔΑΠ ανακοινώνει ότι έχουν ξεκινήσει και σύντομα θα ολοκληρωθούν οι εργασίες αποκατάστασης της θραύσης σε αγωγό ύδρευσης που προκλήθηκε από πρόσκρουση διερχόμενου οχήματος στον Κηφισό, στο ύψος της γέφυρας της Φιλαδέλφειας.
Οι εργασίες πρόκειται να ολοκληρωθούν το αργότερο μέχρι τις 16:00. Σημειώνεται ότι, λόγω της άμεσης κινητοποίησης της Εταιρείας και με τους κατάλληλους χειρισμούς, δεν υπήρξε διακοπή υδροδότησης στην ευρύτερη περιοχή».
Δείτε βίντεο που εξασφάλισε το protothema.gr
Κλείσιμο
Εικόνα της κίνησης τώρα στην περιοχή
Μετ'εμποδίων η κίνηση των οχημάτων στην περιοχή - Φωτογραφία από το twitter
Αναγνωρισμένο παγκοσμίως για την ποιότητα, την έρευνα και τη σύνδεσή του με την αγορά εργασίας, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας σου δίνει τα απαραίτητα εφόδια για να κάνεις το επόμενο βήμα με αυτοπεποίθηση.
Η Πλαίσιο επενδύει στη νέα γενιά και την ταξιδεύει σε μια μοναδική εμπειρία γνώσης και καινοτομίας μέσω του διαγωνισμού ρομποτικής «Plaisiobots: The Race»