Ρόμπι Γουίλιαμς: «Οι Oasis ήταν μεγάλοι νταήδες στο απόγειο της φήμης τους»

Ρόμπι Γουίλιαμς: «Οι Oasis ήταν μεγάλοι νταήδες στο απόγειο της φήμης τους»

Ο Βρετανός τραγουδιστής είχε αρραβωνιαστεί την τραγουδίστρια Νικόλ Άπλετον, η οποία παντρεύτηκε και χώρισε τον Λίαμ Γκάλαχερ

williams_gallagher_arthro
Χείμαρρος ο Ρόμπι Γουίλιαμς κατά των «Oasis». Ο διάσημος τραγουδιστής αποκάλεσε τα δύο αδέρφια «μεγάλους τραμπούκους» στο απόγειο της φήμης τους. Ο Βρετανός ποπ σταρ θυμήθηκε τη μακροχρόνια διαμάχη του με τους δημιουργούς της επιτυχίας «Wonderwall», σε μια νέα συνέντευξή του.

«Τελικά, είμαι μεγάλος θαυμαστής των Oasis και πάντα ήμουν. Ήμουν εκεί και ήταν τρομερό. Απίστευτος ηδονισμός, απερίσκεπτη εγκατάλειψη και rock 'n roll. Είναι μέρος αυτής της ανταγωνιστικής μου φύσης», είπε ο Γουίλιαμς στον Ζέιν Λόου, στην εκπομπή του στο Apple Music.

«Ήταν μεγάλοι νταήδες, σε ολόκληρη τη βιομηχανία και δεν μου άρεσε αυτό. Πολλά από αυτά παραμένουν ακόμα μέσα μου. Πιθανόν να είναι διαφορετικοί άνθρωποι τώρα, αλλά υπάρχει ένα μεγάλο μέρος μου που λέει: 'Είναι γ… νταήδες, αυτοί. Δεν μου αρέσουν οι νταήδες», πρόσθεσε.


Παντρεύτηκε την αρραβωνιαστικιά του
Ο Γουίλιαμς και η μπάντα έπαιξαν μαζί το 1995 στο φεστιβάλ Glastonbury, αλλά η σχέση τους χάλασε στα τέλη της δεκαετίας του '90. Ο Γουίλιαμς ήταν αρραβωνιασμένος με την τραγουδίστρια Νικόλ Άπλετον, η οποία αργότερα παντρεύτηκε και χώρισε τον frontman των Oasis Λίαμ Γκάλαχερ.

Robbie Williams with Oasis 1995 shakermaker Glastonbury
Ο αδελφός του Λίαμ, Νόελ, απέρριψε τον Γουίλιαμς αποκαλώντας τον «χοντρή χορεύτρια» των «Take That» και εκείνος προκάλεσε τον Λίαμ σε καυγά στα Brit Awards του 2000.

Στη συνέντευξη, ο Γουίλιαμς παραδέχτηκε ότι ο Λίαμ έχει «ζωτική» παρουσία στη μουσική βιομηχανία.

«Τα πάει μια χαρά και τα καταφέρνει», δήλωσε ο τραγουδιστής. «Το σπουδαίο με το να είσαι οπαδός των Oasis είναι ότι όταν ο Λίαμ βγάζει ένα σπουδαίο άλμπουμ, μπορώ να είμαι οπαδός. Το καλό με το να είσαι αγανακτισμένος απέναντί τους είναι ότι όταν δεν το κάνουν, είμαι χαρούμενος. Κερδίζω και από τις δύο πλευρές. Είναι τόσο γνήσιο, το τελευταίο άλμπουμ που έβγαλε ο Λίαμ. Υπάρχουν πέντε ή έξι κομμάτια εκεί μέσα που είναι απλά σαν... Είμαι τόσο χαρούμενος που υπάρχει. Χαίρομαι τόσο πολύ που είναι μια προσωπικότητα εκεί έξω που είναι ζωτικής σημασίας, γιατί δεν υπάρχουν πολλοί τέτοιοι. Και ειδικά σε αυτή την εποχή που οι pop stars δεν μπορούν να λένε και να κάνουν και να είναι προσωπικότητες, είναι φανταστικό που υπάρχει ένας Λίαμ Γκάλαχερ στον κόσμο».

Liam_Gallagher

Κλείσιμο
Η βεντέτα ανάμεσα στους δύο «πάγωσε» το 2020, όταν ο Γουίλιαμς αποκάλυψε ότι ο πατέρας του, Pete Conway, είχε διαγνωστεί με τη νόσο του Πάρκινσον. Τότε ο Λίαμ έσπευσε να του συμπαρασταθεί.

Ο Λίαμ έγραψε στο Twitter: «Ο Κόνγουεϊ είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ».

Ο Γουίλιαμς απάντησε: «Αδελφέ αυτό σημαίνει πολλά για μένα ... Συνέχισε να είσαι ουράνιος. O κόσμος σε χρειάζεται. Ο θαυμαστής σου Rob».

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης