11 διάσημοι που έδωσαν αφοπλιστικές απαντήσεις σε άβολες ερωτήσεις

11 διάσημοι που έδωσαν αφοπλιστικές απαντήσεις σε άβολες ερωτήσεις

Δείτε σε βίντεο τους σταρ να αντιμετωπίζουν άλλοτε με χιούμορ και άλλοτε με προβληματισμό απρόβλεπτες στιγμές

hardy-lawrence-arthro

Μπορεί οι συνεντεύξεις να είναι μέρος της δουλειάς των celebrities, όμως πολλές φορές η κατάληξή τους μπορεί να φέρει γέλια, κλάματα ή και άβολες στιγμές. 

Συχνά οι σταρ δέχονται άκομψες ερωτήσεις, ενώ οι δημοσιογράφοι αντιμετωπίζουν on air «παραξενιές» που δεν περίμεναν. Σε βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου πολλοί από τους αστέρες του Χόλιγουντ ήρθαν σε δύσκολη θέση και προβληματίστηκαν με τις ερωτήσεις που τους έγιναν στον αέρα διάφορων εκπομπών. Ωστόσο, μέσα σε ένα κλίμα αμηχανίας πολλοί καλλιτέχνες κατάφεραν να δώσουν τις πιο εύστοχες απαντήσεις, προκαλώντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον. 

Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ
Ο Κρίσναν Γκούρου-Μέρθι του Channel 4 εμβάθυνε στο παρελθόν του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, με αμήχανα αποτελέσματα. Ο ηθοποιός έδωσε τη συνέντευξη με αφορμή την ταινία «Avengers: Age of Ultron» και ξαφνικά οι ερωτήσεις του Γκούρου-Μέρθι στράφηκαν σε προσωπικό επίπεδο. 

Ο δημοσιογράφος ρώτησε για μια δήλωση που έκανε ο Ντάουνι Τζούνιορ το 2008, όπου αναφερόταν στην περιπέτεια του στη φυλακή και στο πώως αυτή άλλαξε τις πολιτικές πεποιθήσεις του. Ο Ντάουνι φάνηκε σαν να μη θέλει να μιλήσει για αυτό αναφέροντας: «Είμαστε σε συνέντευξη για την ταινία;». 

Σε επόμενη ερώτηση ο δημοσιογράφος τον ρώτησε για τον εθισμό του στα ναρκωτικά και την εμπειρία του στο κέντρο αποτοξίνωσης με τον ίδιο να διακόπτει τη συζήτηση και να αποχωρεί από το στούντιο.

Μετάβαση στο 4:00 για την ερώτηση:

Robert Downey Jr full interview: star walks out when asked about past

Τομ Χάρντι
Ο Τομ Χάρντι απάντησε αιχμηρά σε ερώτηση δημοσιογράφου που αφορούσε στην σεξουαλικότητά του. Ο Βρετανός ηθοποιός σε συνέντευξη Τύπου για την ταινία «Legend» απέφυγε να απαντήσει στην ερώτηση λέγοντας: «Ποια ακριβώς είναι η ερώτηση σου; Θες να μάθεις ποια είναι η σεξουαλικότητά μου; Γιατί;».

Ο Τομ Χάρντι έχοντας ήδη «καεί» σε μια περιβόητη συνέντευξή του 2008, όταν σχολίασε τις σεξουαλικές προτιμήσεις του και αργότερα ισχυρίστηκε ότι τα λεγόμενά του παραποιήθηκαν και βγήκαν εκτός πλαισίου, αποφάσισε να αποφύγει εντελώς τη συζήτηση.

Tom Hardy Shuts Down Reporter Who Asks About His Sexuality
Κλείσιμο

Σκάρλετ Γιόχανσον
Ένας δημοσιογράφος ρώτησε τη Σκάρλετ Γιόχανσον για τα είδη εσωρούχων που φοράει κάτω από το κοστούμι της στους Avengers. Η Γιόχανσον απάντησε με χιούμορ, ώστοσο φανερά ενοχλημένη: «Το αφήνω στη φαντασία σου, ό,τι πιστεύεις εσύ ότι θα έπρεπε να φοράω».

'The Avengers' Interviews: Scarlet Johansson and Jeremy Renner

Ριάνα
Όταν κυκλοφόρησαν οι φήμες ότι η Ριάνα είχε σχέση με τον Άστον Κούτσερ, ένας δημοσιογράφος σε συνέντευξή της, τη ρώτησε αν ήταν πράγματι ζευγάρι με τον ηθοποιό. Η ίδια απάντησε: «Πόσο απογοητευτική ήταν αυτή η ερώτηση».

Rihanna Pissed-  Ashton Kutcher relationship question

Μίλα Κούνις
Σε μία κοινή συνέντευξη στη Ρωσία των Μίλα Κούνις και Τζάστιν Τιμπερλέικ, ένας δημοσιογράφος ρώτησε την ηθοποιό, γιατί ο Τιμπερλέικ ασχολήθηκε με την υποκριτική παράλληλα με τη μουσική. Η ίδια έδωσε μία αφοπλιστική απάντηση με τον τραγουδιστή να παρακολουθεί αμίλητος, ενώ βρισκόταν δίπλα της. «Τι ερώτηση ήταν αυτή; Γιατί βρίσκεστε εδώ;» είπε η Κούνις.

Mila Kunis Smacks Down A Reporter In Russian - with Sub Titles

Μαγίμ Μπιάλικ
Η πρωταγωνίστρια του Big Bang Theory, Μαγίμ Μπιάλικ, έδωσε την καλύτερη απάντηση όταν ένας ρεπόρτερ υπέθεσε ότι δεν ήξερε πώς να λύνει τις εξισώσεις λογισμών που παρουσιάζονται στη σειρά. Η ίδια όχι μόνο μπορεί να λύσει τις εξισώσεις, αλλά είναι και νευροεπιστήμονας με διδακτορικό. 

Mayim Bialik | Red Carpet | SAG Awards

Ματ Ντέιμον
Ο Ματ Ντέιμον εμφανίστηκε σε μία σκηνή με σκοπό να μιλήσει για την ασφάλιση των δασκάλων μιας και η μητέρα του ασκεί το επάγγελμα. Ωστόσο, μία δημοσιογράφος υπέθεσε ότι ο ηθοποιός εργάζεται σκληρά μόνο για να του παρέχεται εργασιακή ασφάλεια και όχι επειδή έχει αποφασιστικότητα και αγάπη για το επάγγελμα του ηθοποιού.

Ο Ντέιμον με τις απαντήσεις του, της απέδειξε ότι έκανε λάθος και μάλιστα χρησιμοποίησε εκλεπτυσμένο λεξιλόγιο, τεκμηριώνοντας την απάντησή του. «Σκέφτεσαι με αυτό το στυλ. Αυτό είναι το πρόβλημα με την πολιτική του Τύπου αυτή τη στιγμή. Χρησιμοποιείτε αυτή την πατερναλιστική θεώρηση των πραγμάτων που είναι πολύ περίπλοκη, ενώ τα πράγματα είναι πολύ απλά...»

Matt Damon takes out Libertarian ambush journalist

Σάμουελ Τζ. Τζάκσον
Ο Σάμουελ Τζ. Τζάκσον έδωσε μία αφοπλιστική απάντηση σε έναν δημοσιογράφο που τον μπέρδεψε με τον Λόρενς Φίσμπερν. «Δεν μοιάζουμε όλοι!» είπε αρχικά ο ηθοποιός, ενώ συνέχισε λέγοντας «Δεν ξέρεις ποια είναι η διαφορά; Αυτή πρέπει να είναι μία πολύ λεπτή γραμμή για τη δουλειά σου».

Samuel L  Jackson Blast News Anchor for Confuseing him with Laurence Fishburne  Full Interview

Λόρεν Κόνραντ
Σε μία ραδιοφωνική συνέντευξη, η Λόρεν Κόνραντ από το «The Hills» ρωτήθηκε για την αγαπημένη της στάση στο σεξ. Η ίδια απαντώντας αντέστρεψε την ερώτηση και μίλησε όχι για την αγαπημένη της στάση στην κρεβατοκάμαρα, αλλά στον εργασιακό χώρο: «CEO» είπε.

Lauren Conrad - " CEO "

Κίρα Νάιτλι
Μία δημοσιογράφος ρώτησε την Κίρα Νάιτλι πώς είναι δυνατόν να κάνει ταυτόχρονα καριέρα και να είναι μία παντρεμένη γυναίκα. Η Νάιτλι ρώτησε τη δημοσιογράφο, αν κάνει και στους άντρες τις ίδιες ερωτήσεις.

Keira Knightley wins Hollywood Film Award for 'The Imitation Game'

Τζένιφερ Λόρενς
Η Τζένιφερ Λόρενς διατήρησε ψύχραιμη στάση όταν οι δημοσιογράφοι της έκαναν ερωτήσεις μετά την κατάκτηση του Όσκαρ το 2013. Η άβολη στιγμή για τη Λόρενς ήρθε όταν ένας δημοσιογράφος τη ρώτησε: «Είσαι 22 χρονών, έχεις το πρώτο σου Όσκαρ και δύο υποψηφιότητες. Είσαι τόσο νέα και έχεις ήδη τεράστια επιτυχία. Είναι καλό να έχεις τόσο μεγάλη επιτυχία;». Η ίδια φανερά προβληματισμένη απάντησε: «Το ελπίζω, ποιος ξέρει, φαντάζομαι θα φανεί».

Μετάβαση στο 2:50 για την ερώτηση:

Raw: Jennifer Lawrence backstage after 2013 Oscar win







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης