Σάιμον Κάουελ: «Κάπνισα και ήπια το πρώτο μου ποτό στα οκτώ μου»

Σάιμον Κάουελ: «Κάπνισα και ήπια το πρώτο μου ποτό στα οκτώ μου»

Ο παραγωγός τηλεοπτικών προγραμμάτων μίλησε για τα ταραχώδη παιδικά του χρόνια

Simon_Cowell
O Σάιμον Κάουελ παραδέχτηκε ότι ήπιε το πρώτο του ποτό και κάπνισε το πρώτο του τσιγάρο σε ηλικία μόλις οκτώ ετών, καθώς αποκάλυψε ότι ήταν ένα παιδί σκέτος «εφιάλτης» για τους άλλους.

Ο 62χρονος παραγωγός τηλεοπτικών προγραμμάτων και επιχειρηματίας είπε πώς βαριόταν το σχολείο και επαναστατούσε εναντίον των γονιών του, γεγονός που τον οδήγησε ακόμη και στη σύλληψη.

Ο Σάιμον αποκάλυψε ότι η σύλληψή του έγινε όταν σημάδεψε με ένα όπλο που έριχνε μπιζέλια έναν οδηγό λεωφορείου στην προσπάθεια που έκανε να καταλάβει το λεωφορείο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «The Sun» ο Σάιμον μίλησε για τα ταραχώδη παιδικά του χρόνια όταν ήταν στην ηλικία που είναι σήμερα ο γιος του Έρικ, δηλαδή μόλις 8 ετών.

Παραλίγο να κάψω το σπίτι
«Έπινα και κάπνιζα στα οκτώ μου και μια φορά παραλίγο να κάψω το σπίτι», είπε αρχικά για να συνεχίσει: «Προσπαθούσα να αποδείξω στον αδελφό μου ότι ο Άγιος Βασίλης δεν ήταν αληθινός, οπότε βρήκα τη στολή και έβαλα φωτιά στη γενειάδα του».

Συνέχισε την ιστορία με το πώς έβαλε φωτιά στο σπίτι του, ισχυριζόμενος ότι του έπεσε η γενειάδα στον καναπέ και τότε όλο το δωμάτιο τυλίχθηκε στις φλόγες.

Παραδέχτηκε επίσης ότι κατά τη διάρκεια της παιδικής του ηλικίας έκλεψε κάποτε το αυτοκίνητο του πατέρα του σε ηλικία δέκα ετών και κατάφερε να το τρακάρει.

Ωστόσο, παρόλο που ο Σάιμον τράκαρε το αυτοκίνητο είπε ότι ο πατέρας του ήταν πάντα ένας «ήπιων τόνων» γονιός που δεν του φώναζε ποτέ.

Όπως είπε η μητέρα του ήταν περισσότερο τύπος της πειθαρχίας, ενώ ο πατέρας του ήταν ο πιο «μαλακός» από τους δύο.

Παραδέχτηκε επίσης ότι δεν θυμάται ποτέ τον πατέρα του να υψώνει τη φωνή του εναντίον του, παρόλο που επαναστατούσε πολύ ως παιδί.

Κλείσιμο


Υπερπροστατευτικός γονιός
Ο παραγωγός παραδέχτηκε πρόσφατα ότι από τότε που έγινε μπαμπάς, το παπούτσι είναι πλέον στο άλλο πόδι και εξομολογήθηκε ότι είναι τόσο υπερπροστατευτικός απέναντι στον γιο του που φτάνει «στα όρια του γελοίου».

Πρόσθεσε επίσης ότι ο γιος του δεν επιτρέπεται ποτέ να φύγει και ότι θα «ζει μαζί του για πάντα».

Υποστηρίζει ότι η προστατευτικότητά του απέναντι στον γιο του συμβαίνει μόνο λόγω των δικών του ανησυχιών, καθώς θυμάται τα δικά του παιδικά χρόνια.

Παραδέχτηκε επίσης ότι ήταν απίστευτα ντροπαλός όταν ήταν παιδί.

«Το αστείο είναι ότι, για όλα τα προβλήματα που προκάλεσα, ήμουν στην πραγματικότητα απίστευτα ντροπαλός ως παιδί. Ήμουν εντάξει όσο ήμουν στο σπίτι μου ή με τους φίλους μου».

Όταν μπήκα στη μουσική βιομηχανία, μου ζητούσαν να πάω στα Brit Awards και το στομάχι μου έκανε κόμπους εκ των προτέρων, και μετά ήταν σαν βασανιστήριο. Ειδικά όταν δεν κέρδιζες!

Αλλά, παραδόξως, το να κάνω τη δουλειά μου με βοηθάει σε κοινωνικό επίπεδο. Ο πάγος έσπασε, καθώς οι άνθρωποι με γνώριζαν».

Και παρόλο που κάποτε ήταν ένα άγριο ντροπαλό παιδί, στο τέλος της συνέντευξης ο Κάουελ παραδέχτηκε ότι τελικά προσαρμόστηκε και είναι «πιο ευτυχισμένος από ποτέ» με τη ζωή που έχει τώρα.

Ειδήσεις σήμερα:

Η 45χρονη που καταπλακώθηκε στο Λασίθι θα επέστρεφε στην πατρίδα της λίγες ώρες αργότερα

O Κάνιε Γουέστ σύγκρινε τον εαυτό του με τον... Τζορτζ Φλόιντ επειδή τον «λιντσάρουν οικονομικά»


Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της κατάρρευσης της πεζογέφυρας στην Ινδία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης