Γουίλ Σμιθ: Ριάνα, ASAP Rocky και άλλοι σταρ στο πλευρό του ηθοποιού

Γουίλ Σμιθ: Ριάνα, ASAP Rocky και άλλοι σταρ στο πλευρό του ηθοποιού

Μερικά από τα διασημότερα ονόματα της ξένης σόουμπιζ έδωσαν το «παρών» στην πρώτη προβολή για τη νέα ταινία του ηθοποιού, λίγο καιρό μετά το χαστούκι των Όσκαρ που του στέρησε πολλές δουλειές

riana_willsmitht4
Μπορεί η καριέρα του Γουίλ Σμιθ να είναι από τις πιο αξιοζήλευτες στο Χόλιγουντ, αλλά μετά το χαστούκι που έδωσε στον Κρις Ροκ τη βραδιά των Όσκαρ, όλα μοιάζουν να ξεκινούν από το μηδέν.

Σχεδόν όλα τα πρότζεκτ του ηθοποιού «πάγωσαν» και οι εκτός κινηματογράφου συνεργασίες του σταμάτησαν απότομα μετά την απόφαση της Ακαδημίας των βραβείων να αποκλειστεί ο Σμιθ για 10 χρόνια από την τελετή απονομής.

Απ' ό,τι φαίνεται, ωστόσο, ο ίδιος φαίνεται να ανακτά τις δυνάμεις του και δεν διστάζει να δείξει τους ηχηρούς «συμμάχους» του στο ταξίδι της επιστροφής προς τη δόξα.

Πριν από μερικές ώρες, ο Σμιθ ανέβασε μέσα από το προφίλ του στο Instagram φωτογραφίες με διάσημους φίλους του, που έδωσαν το «παρών» στην πρώτη προβολή της ταινίας «Emancipation», όπου πρωταγωνιστούν Γουίλ Σμιθ και Μπεν Φόστερ. Χαμογελαστός και με μακριά γένια στάθηκε στο κέντρο της σέλφι φωτογραφίας με μερικά από τα διασημότερα ονόματα από την  ξένη σόουμπιζ να τον περικυκλώνουν.

Ανάμεσα σε όσους παραβρέθηκαν ήταν η Ριάνα και ο σύντροφός της, ASAP Rocky, σε μία σπάνια κοινή τους εμφάνιση μετά τη γέννηση του παιδιού τους. Στην ίδια φωτογραφία πάρουν μαζί με τον Σμιθ και οι Ντέιβ Τσάπελ, Τάιλερ Πέρι και συντελεστές της ταινίας.

Στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Γουίλ Σμιθ τους ευχαρίστησε που ήρθαν να δουν τη ταινία. «Επική βραδιά!! Ευχαριστώ που ήρθατε να δείτε το Emancipation. Ελπίζω να το απολαύσατε!!» έγραψε συγκεκριμένα.

Δείτε την ανάρτησή του



Ειδήσεις σήμερα

Ημαθία: Να παραδοθεί ετοιμάζεται ο 28χρονος Ρομά που παρέσυρε και σκότωσε την 15χρονη


Πώς σχολίασε το Twitter την πρώτη ομιλία Σούνακ


Επίθεση με καυστικό υγρό: Ηχογραφημένες απειλές κατά της ζωής της θα καταθέσει η 38χρονη






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης