Γουίλοου Σμιθ για το χαστούκι του πατέρα της στα Όσκαρ: «Αγαπώ τον μπαμπά μου»

Γουίλοου Σμιθ για το χαστούκι του πατέρα της στα Όσκαρ: «Αγαπώ τον μπαμπά μου»

Δείτε τις δηλώσεις της κόρης του Γουίλ Σμιθ σε συνέντευξή της 

smith_
Η τραγουδίστρια Γουίλοου Σμιθ μίλησε για τη σχέση της με τον πατέρα της, ηθοποιό, παραγωγό και ράπερ Γουίλ Σμιθ σε νέα της συνέντευξη στην εφημερίδα «The Guardian».

Η 21χρονη τραγουδίστρια, είναι το μικρότερο παιδί του Γουίλ Σμιθ και της Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ. Το ζευγάρι έχει επίσης έναν γιο, τον Τζέιντεν, ο οποίος είναι 24 ετών.

Στη συνέντευξή της, όταν η νεαρή ρωτήθηκε για το περιστατικό στη φετινή τελετή απονομής των Όσκαρ, στη διάρκεια της οποίας ο Γουίλ Σμιθ ανέβηκε στη σκηνή και χαστούκισε τον παρουσιαστή, Κρις Ροκ επειδή έκανε ένα αστείο για τη σύζυγό του, Τζέιντα, η Γουίλοου Σμιθ τόνισε: «Αγαπώ τον μπαμπά μου».

«Οι γονείς μου είναι οι καλύτεροί μου φίλοι. Είναι και οι δύο υπέροχοι άνθρωποι. Τους αγαπώ όχι μόνο επειδή είναι γονείς μου, αλλά επειδή είναι ο Γουίλ και η Τζέιντα, που έχουν τα δικά τους όμορφα, πολύπλοκα και καταπληκτικά μυαλά και καρδιές» κατέληξε σε συνέχεια των δηλώσεών της.

Δείτε το βίντεο με το χαστούκι από τα Όσκαρ 
Watch the uncensored moment Will Smith smacks Chris Rock on stage at the Oscars, drops F-bomb

Κλείσιμο
Υπενθυμίζεται ότι η Γουίλοου Σμιθ σε παλαιότερες δηλώσεις της και μιλώντας για το viral χαστούκι που έδωσε ο πατέρας της στον Κρις Ροκ, είχε πει:  «Το χαστούκι δεν με ταρακούνησε τόσο πολύ όσο οι δικοί μου εσωτερικοί δαίμονες. Βλέπω ολόκληρη την οικογένειά μου ως ανθρώπους και τους αγαπώ και τους αποδέχομαι για όλη τους την ανθρωπιά. Λόγω της θέσης στην οποία βρισκόμαστε, η ανθρωπιά μας μερικές φορές δεν γίνεται αποδεκτή και αναμένεται να ενεργούμε με έναν τρόπο που δεν ευνοεί μια υγιή ανθρώπινη ζωή και δεν ευνοεί την ειλικρίνεια».

Ειδήσεις σήμερα:

Με ενστάσεις ξεκίνησε η δίκη Παπαγγελόπουλου -Τουλουπάκη για τη Novartis

Έλενα Χαραλαμπούδη: Η πιο viral μαμά


Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Συμφώνησε να βάλει τέλος στη δικαστική διαμάχη με τον πατέρα της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης