Μάθιου Πέρι: Αποκαλύπτει τον λόγο που χώρισε με τη Τζούλια Ρόμπερτς

Μάθιου Πέρι: Αποκαλύπτει τον λόγο που χώρισε με τη Τζούλια Ρόμπερτς

Οι δύο ηθοποιοί έβγαιναν κατά τη διάρκεια των «Friends» - Οι ψυχικές διαταραχές που έκαναν τον «Τσάντλερ» να νιώθει... λίγος

perry-roberts
Τον λόγο που χώρισε με τη Τζούλια Ρόμπερτς στο παρελθόν, αποκάλυψε ο Μάθιου Πέρι.

Ο ηθοποιός που πρόσφατα μίλησε ανοιχτά για τον αγώνα του με το αλκοόλ και τις εξαρτήσεις, αναφέρθηκε στη σχέση που είχε με τη Χολιγουντιανή σταρ και εξήγησε γιατί οδηγήθηκε στο τέλος.

Όπως αναφέρει στα απομνημονεύματά του με τίτλο «Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing», ο λόγος δεν ήταν άλλος από τις ψυχικές διαταραχές που αντιμετώπιζε.

Οι δυο τους ξεκίνησαν να βγαίνουν μετά το επεισόδιο της σειράς «Φιλαράκια», όπου πρωταγωνιστούσε ο ηθοποιός και η Τζούλια Ρόμπερτς έκανε μια guest εμφάνιση.

«Το να βγαίνω ραντεβού μαζί της παραήταν καλό για μένα. Ήμουν συνεχώς σίγουρος ότι θα με χώριζε», γράφει ο 53χρονος σήμερα ηθοποιός και αναφέρει παρακάτω πως «ένιωθε ότι είναι πολύ λίγος για εκείνη».

Κλείσιμο

Πρόσθεσε μάλιστα, πως ένιωθε ότι η σταρ του «Pretty Woman» «θα έπεφτε στα μάτια του κόσμου», επειδή έβγαινε μαζί του. «Δεν ήμουν αρκετός, δεν θα μπορούσα ποτέ να είμαι αρκετός. Ήμουν συνεχώς "σπασμένος". Αντί λοιπόν, να το αντιμετωπίσω και να μην τη χάσω, χώρισα με την όμορφη, λαμπερή, Τζούλια Ρόμπερτς», εξομολογείται.

Περιέγραψε μάλιστα, την ηθοποιό, όταν της είπε να χωρίσουν. «Δεν θα ξεχάσω αυτό το βλέμμα της σύγχυσης στο πρόσωπό της», λέει.



Ωστόσο, λίγα χρόνια αργότερα, το 2002 η Ρόμπερτς παντρεύτηκε τον Ντάνι Μόντερ. Οι δυο τους παρέμειναν φίλοι κι έχουν καλές επαφές μέχρι και σήμερα.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock


Ειδήσεις σήμερα

Ημαθία: Να παραδοθεί ετοιμάζεται ο 28χρονος Ρομά που παρέσυρε και σκότωσε την 15χρονη


Πώς σχολίασε το Twitter την πρώτη ομιλία Σούνακ


Επίθεση με καυστικό υγρό: Ηχογραφημένες απειλές κατά της ζωής της θα καταθέσει η 38χρονη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης