Asia Express: Η είσοδος των δυο νέων παικτών και ο τραυματισμός του Μαυρίδη - Δείτε βίντεο

Asia Express: Η είσοδος των δυο νέων παικτών και ο τραυματισμός του Μαυρίδη - Δείτε βίντεο

Η ενόχληση του Αϊβάζη, το ζευγάρι που πήρε την ασυλία και θα κάνει τουρισμό στο Λάος  και οι χαμένοι της δοκιμασίας

mayridis
Αυτή την εβδομάδα, το ταξίδι στα χνάρια του δράκου συνεχίζεται στο Λάος για το Asia Express. Στο ταξιδιωτικό ριάλιτι του Star μπήκαν και δυο νέοι παίκτες. Ο λόγος για τον Γιάννη Αϊβάζη και τον Λευτέρη Δημητρόπουλο.

Οι περισσότεροι από τους συμπαίκτες τους υποδέχτηκαν τους δυο ηθοποιούς με χαμόγελα και χειροκροτήματα. Υπήρξαν όμως και κάποιοι που δεν έδειξαν και ιδιαίτερη χαρά με τη νέα άφιξη διδύμου και αυτό το αντιλήφθηκαν αμέσως οι δύο παίκτες.

«Το να λες "καλησπέρα" και να μη σου μιλάνε είναι χαζό. Είναι τραγικό και λίγο και δεν κολλάμε εμείς σε αυτό» είπαν φανερά ενοχλημένοι στην κάμερα του παιχνιδιού Γιάννης και Λευτέρης.

Γιαννης Αϊβάζης - Λευτέρης Δημηρόπουλος | Το νέο ζευγάρι του Asia Express



Στο επεισόδιο της Παρασκευής συνέβη και ένα απρόοπτο που αναστάτωσε την παραγωγή αλλά και τους υπόλοιπους παίκτες. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Μαυρίδης έπεσε λίγο μετά το πρωινό ξύπνημα και χτύπησε στη μέση.

Κλείσιμο
Ο παίκτης με το ζόρι περπατούσε και δεν μπορούσε να ηρεμήσει. Αν κι αρχικά οι γιατροί εντόπισαν μόνο κάποιες εκδορές στην πλάτη του, τελικά αποφασίστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να εκτιμηθεί η κατάστασή του εκτενέστερα.

Οι γιατροί του έδεσαν το χέρι και τη μέση κι έτσι ο Γιώργος Μαυρίδης δεν θα μπορέσει να λάβει μέρος στο επόμενο race του Asia Express.

Asia Express | Το ατύχημα που "πάγωσε" τους παίκτες


Στο μεταξύ για τρίτη συνεχόμενη φορά τη δοκιμασία αλλά και την ασυλία κατάφεραν να κερδίσουν ο Νάσος και ο Παύλος Γαλακτερός, οι οποίοι θα κάνουν τουρισμό στο Λάος, όσο οι υπόλοιποι θα συνεχίζουν τις δοκιμασίες.  Πατέρας και γιος δεν περίμεναν πως θα βγουν πρώτοι και ενθουσιάστηκαν με την ανακοίνωση του Πέτρου Πολυχρονίδη. 

Δεύτεροι τερμάτισαν ο Κωνσταντίνος Βασάλος με τον Fipster. Αμέσως επόμενες ήταν Κλόντια και η Θεοδώρα Ρασέλ, στην τέταρτη θέση έφτασαν οι νέοι παίκτες Γιάννης Αϊβάζης και Λευτέρης Δημηρόπουλος, ενώ τελευταίες τερμάτισαν οι Βιβή και Kat Kat, οι οποίες θα πρέπει στην επόμενη δοκιμασία να βρουν τρια παραδοσιακά κωνικά ψάθινα καπέλα.

Asia Express | Ποιο ζευγάρι πήρε την ασυλία;




Ειδήσεις σήμερα:

Με 30άρια το προτελευταίο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου - Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο της 28ης

Τι υποσχέθηκαν να στείλουν οι Ουκρανοί στον Δένδια για να θυμάται την επίσκεψή του στο Κίεβο

Οι τελευταίες ώρες της Τρας στη Ντάουνινγκ Στριτ και το ταξίδι του σερ Μπρέιντι στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης