Μέγκαν Φοξ: Η σαρκαστική απάντηση σε ακόλουθό της στο Instagram - «Έχω παιδιά; Το έχω ξεχάσει»

Μέγκαν Φοξ: Η σαρκαστική απάντηση σε ακόλουθό της στο Instagram - «Έχω παιδιά; Το έχω ξεχάσει»

H ηθοποιός δέχτηκε ένα ειρωνικό σχόλιο σχετικά με τα παιδιά της κάτω από ανάρτησή της, το οποίο υπονοεί ότι αδιαφορεί για εκείνα

megan-fox
Μία σαρκαστική απάντηση σχετικά με τα παιδιά της έδωσε η Μέγκαν Φοξ σε ακόλουθό της στο Instagram.

Η ηθοποιός έχει κατηγορηθεί πολλές φορές από το κοινό της ότι αγνοεί τα παιδιά της και έχει δεχτεί ποικίλα σχόλια για τη συμπεριφορά της ως μητέρα, λόγω των «προκλητικών» της δημοσιεύσεων στα social media.


Η γνωστή ηθοποιός έχει αποκτήσει τρία παιδιά με τον πρώην σύζυγό της, Μπράιαν Όστιν Γκριν. Τον 10χρονο Νόα, τον 8χρονο Μπόντι και την 6χρονη Τζέρνεϊ.

Σε νέα της ανάρτηση στο Instagram, μία ακόλουθός της τη ρώτησε «που είναι τα παιδιά σου;», με τη Μέγκαν Φοξ να δίνει μια άκρως... ειρωνική απάντηση.

«Περίμενε, περίμενε. Έχω παιδιά; Θεέ μου, το ήξερα ότι κάτι έχω ξεχάσει. Γρήγορα, κάποιος να καλέσει τον παρκαδόρο του ξενοδοχείου Beverly Hills, εκεί ήταν η τελευταία φορά που θυμάμαι να είδα τα παιδιά μου. Ίσως κάποιος τα άφησε στα ξεχασμένα αντικείμενα», έγραψε η ηθοποιός.

Κλείσιμο
μεγκαν

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, είχε αναφερθεί στα παιδιά της και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, προσπαθώντας να συνδυάσει την καριέρα της με τη μητρότητα.

«Είναι δύσκολο και σκληρό. Χρειάζεται να ταξιδεύω για μεγάλα χρονικά διαστήματα και τα παιδιά μου πρέπει να είναι στο σχολείο, οπότε δεν μπορούν να είναι μαζί μου. Εύχομαι να μπορούσα να τα έπαιρνα μαζί μου στα ταξίδια, αυτό θα έκανε πολύ πιο εύκολα τα πράγματα», είχε πει.


Ειδήσεις σήμερα:

Σάκκαρη: Ξημερώματα ο «τελικός» με Κουντερμέτοβα

«Κόκκινα δάνεια»: Μόνη λύση ο εξωδικαστικός συμβιβασμός για τράπεζες και οφειλέτες

Λιζ Τρας: Οι τελευταίες ώρες στη Ντάουνινγκ Στριτ και το ταξίδι του Σερ Μπρέιντι στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης