Άννα Φάρις: Κατηγορεί τον σκηνοθέτη του «Ghostbusters», Ιβάν Ράιτμαν για κακοποιητική συμπεριφορά

Άννα Φάρις: Κατηγορεί τον σκηνοθέτη του «Ghostbusters», Ιβάν Ράιτμαν για κακοποιητική συμπεριφορά

«Μου χτύπησε δυνατά τα οπίσθια μπροστά σε όλο το συνεργείο και μου φώναζε συνεχώς» περιγράφει

anna-farris
Η Άννα Φάρις κατηγορεί τον διάσημο σκηνοθέτη του «Ghostbusters», Ιβάν Ράιτμαν πως την κακοποίησε και της επιτέθηκε λεκτικά στα γυρίσματα της ταινίας «My Super Ex-Girlfriend» το 2006.

Η ηθοποιός μίλησε στο podcast «Anna Faris Is Unqualified» και αποκάλυψε πως ο σκηνοθέτης «τη χτύπησε στα οπίσθιά της δημόσια», ενώ της φώναξε επίσης, προκειμένου να την «τρομοκρατήσει».

«Ήταν μια από τις πιο δύσκολες κινηματογραφικές μου εμπειρίες. Θέλω να πω, η ιδέα να επιχειρήσει να κάνει μια κωμωδία υπό αυτές τις συνθήκες, με την κυριαρχία του και τον τρόμο που προκαλούσε... Ήταν φωνακλάς. Κατέβαζε κάθε μέρα κάποιον στο σετ και του φώναζε. Την πρώτη ημέρα ήμουν εγώ», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, δεν ήταν η μόνη που τον έχει κατηγορήσει. Έχει ακούσει από πολλούς ηθοποιούς να έχουν ζήσει παρόμοιες εμπειρίες μαζί του.

Κλείσιμο
Αν και η Άννα Φάρις είχε μιλήσει ξανά δημόσια για την εμπειρία της με τον σκηνοθέτη, λίγο αφότου ξέσπασε το κίνημα #metoo, δεν τον είχε κατονομάσει.

Ωστόσο, είχε περιγράψει τι ακριβώς είχε συμβεί. «Ήμουν σε μια σκάλα και υποτίθεται ότι έβγαζα μερικά βιβλία από ένα ράφι. Τότε ήρθε εκείνος και με χτύπησε στα οπίσθιά μου μπροστά σε ολόκληρο το συνεργείο τόσο δυνατά. Και το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να γελάσω», είχε δηλώσει.

«Θυμάμαι πως κοιτούσα γύρω μου και θυμάμαι ότι είδα τα μέλη του συνεργείου να έχουν ένα ύφος τύπου "και τώρα τι θα κάνεις γι' αυτό;". Μου φάνηκε παράξενο, αλλά τελικά σκεφτόμουν ότι δεν είναι και σπουδαίο πράγμα. Δεν είναι τόσο σπουδαίο για να αντιδράσω. Και είπα στον εαυτό μου "Φάρις, απλά γέλα". Αλλά το συμβάν αυτό με έκανε να νιώσω τόσο μικρή. Δεν θα το έκανε ποτέ αυτό σε άνδρα πρωταγωνιστή», συμπλήρωσε.


Ειδήσεις σήμερα:

Πότε λήγει το πρόγραμμα «ανακυκλώνω - αλλάζω συσκευή» - Τι πρέπει να προσέξουν οι δικαιούχοι

Νωρίτερα η πληρωμή των συντάξεων Νοεμβρίου - Πότε θα μπουν τα χρήματα στους λογαριασμούς

Νεκρό εντοπίστηκε το ζευγάρι που αγνοούνταν στη Λευκάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης