Γκουίνεθ Πάλτροου: Πώς διαχειρίζεται ο σύζυγός της τη φιλία της με τον πρώην της, Μπραντ Πιτ

Γκουίνεθ Πάλτροου: Πώς διαχειρίζεται ο σύζυγός της τη φιλία της με τον πρώην της, Μπραντ Πιτ

Η ηθοποιός και ιδρύτρια της Goop διατηρεί μια άριστη σχέση με τον πρώην αρραβωνιαστικό της -  «Τον αγαπώ πραγματικά, είμαι φαν του» είπε

SplashNews_com321323
Συνέντευξη παραχώρησε η Γκουίνεθ Πάλτροου και αναφέρθηκε στη φιλία της με τους πρώην συντρόφους της, αλλά και το πώς τη διαχειρίζεται ο σύζυγός της, Μπραντ Φάλχουκ.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός και ιδρύτρια της Goop μίλησε για τη φιλία της με τον Μπραντ Πιτ. Οι δύο σταρ ήταν ζευγάρι από το 1994 έως το 1997, ενώ είχαν επίσης αρραβωνιαστεί.

«Όταν πρωτοχωρίσαμε, δεν ήμασταν φίλοι για κάμποσο καιρό. Μετά ξανασυναντηθήκαμε 18 ή 19 χρόνια πριν και παραμείναμε κάπως σε επαφή μέσα σε αυτό το διάστημα», είπε η ηθοποιός.

Όπως είπε στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στο Entertainment Tonight, ο Μπραντ Πιτ είναι «ένας υπέροχος άνθρωπος, για τον οποίο τρέφει μεγάλη εκτίμηση».

«Είναι ένας εξαιρετικός επιχειρηματίας, δημιουργικός και πολύ καλός άνθρωπος. Τον αγαπώ πραγματικά. Είμαι φαν του», δήλωσε.

Κλείσιμο
Όσο για το αν ενοχλείται ο σύζυγός της για τη φιλία της με τον πρώην αρραβωνιαστικό της, εξήγησε: «Πιθανώς είναι ο λιγότερο επικριτικός, ο πιο σίγουρος άνδρας σε μια σχέση. Σέβεται απόλυτα τη φιλία. Επίσης, βρίσκει ελκυστικό το ότι πιστεύω στους υγιείς χωρισμούς και ξεπερνάω τα δύσκολα σημεία με τους πρώην μου. Ακόμα κι αν είναι άβολο κάποιες στιγμές, είναι ωραίο να δουλεύεις το μέσα σου. Επανασυνδέεσαι με την αξία που έφερε στη ζωή σου αυτός ο άνθρωπος».

Φωτογραφία: SplashNews.com

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης