Κοραλία Καράντη: «Όταν ήμουν νεότερη, δεν ήθελα με τίποτα να κάνω γυμνό»

Κοραλία Καράντη: «Όταν ήμουν νεότερη, δεν ήθελα με τίποτα να κάνω γυμνό»

«Μία και μοναδική φορά είχα κάνει ημίγυμνο και όταν το είδα, κατάλαβα ότι ήταν τελείως περιττό» ανέφερε η ηθοποιός - Δείτε το βίντεο 

Koralia_Karanti
Η Κοραλία Καράντη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πατρικό πρότυπο που έλειπε από τη ζωή της μέχρι την ηλικία των εννέα ετών. Μάλιστα η ηθοποιός εξήγησε παράλληλα την εμμονή που είχε παλαιότερα με τους μεγαλύτερους άντρες, αλλά και τον λόγο για τον οποίο δεν αποκαλύπτει, ποιο είναι το πραγματικό της επώνυμο.

«Όταν μπήκε στη ζωή μας ο Βύρων Πάλλης, εγώ ήμουν 9 χρονών, οπότε δεν είχα κανένα αντρικό πρότυπο στο σπίτι. Για εμένα ήταν δύσκολο. Θεωρώ ότι είναι κι οι δύο γονείς απαραίτητοι για να μεγαλώσουν τα παιδιά ήρεμα κι ισορροπημένα. Η προσωπικότητα του πατέρα είναι αυτό που θα κάνει μια γυναίκα να δημιουργήσει το πρότυπο του άντρα που θα αγαπήσει και θα συνδέσει τη ζωή της» είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Όταν αυτό δεν υπάρχει κι είναι θολό, αχνό, μακρινό ή στραβό, δημιουργεί ένα πρόβλημα στις γυναίκες στο να βρουν μετά… Είχα μια μανία με τους μεγαλύτερους άντρες, όταν ήμουν μικρή. Το αποδίδω εκεί. Μεγαλώνοντας και συνεχίζοντας τη ζωή μου, αυτό σταμάτησε να ισχύει τόσο πολύ. Ο Βύρων ήταν ένας άνθρωπος που φρόντισε την καλλιέργεια και τη μόρφωσή μου, την αναλυτική μου σκέψη» ανέφερε στη συνέχεια η Κοραλία Καράντη.

«Δεν λέω δημόσια το επίθετο μου, γιατί είναι κάτι πίσω από το οποίο κρύβομαι. Όταν θέλω να περάσω χωρίς να με παρατηρήσουν. Το Καράντη είναι το πατρικό όνομα της μητέρας του Βύρωνα» πρόσθεσε η ηθοποιός.

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnqi1qg5h5ex)

Η Κοραλία Καράντη μιλώντας για την προσωπική της ζωή, αναφέρθηκε και στους τρεις γάμους της: «Είχα πολύ μεγάλη ανάγκη να κάνω ένα κουκούλι, να ανήκω, επειδή ήμουν ένα παιδί που πήγαινε μία από εδώ μία από εκεί. Δεν ήταν ότι ήθελα να παντρεύομαι, δεν είμαι συμβατικός άνθρωπος. Επέλεγα τον γάμο, διότι ήθελα να βρίσκομαι κάπου και να έχω κάτι δικό μου. Ήταν η κύρια αγωνία της ζωής μου. Αυτό ήταν που επεδίωξα περισσότερο και από τη δουλειά μου. Δεν είχα ψηλά τον πήχη στη δουλειά μου και πήρα αποστάσεις, όταν θύμωνα».

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο ενός τέταρτου γάμου η ηθοποιός ξεκαθάρισε: «Δεν θα έκανα τέταρτο γάμο. Είχα σημαντικούς άνδρες στη ζωή μου, αλλά δεν βρήκα το σωστό σπουργίτι. Τον πρώτο μου γάμο τον έκανα στα 22».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnqi4zmb0htt)

Επιπλέον η ηθοποιός μίλησε για τις γυμνές σκηνές και τόνισε πως σε νεότερη ηλικία ήρθε σε σύγκρουση με σκηνοθέτες. 
«Όταν ήμουν νεότερη, δεν ήθελα με τίποτα να κάνω γυμνό, είχα πρόβλημα με αυτό και είχα έρθει αρκετές φορές σε σύγκρουση με σκηνοθέτες. Είχα δώσει μεγάλο αγώνα για να μην γυρίσω τέτοιες σκηνές. Μία και μοναδική φορά είχα κάνει ημίγυμνο, με έναν αγαπημένο σκηνοθέτη που μου το ζήτησε. Όταν το είδα κατάλαβα ότι ήταν τελείως περιττό». 

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnqi7zxehvjl)


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Ακάρ ζήτησε διάλογο, επανέλαβε απειλές και προσκάλεσε Παναγιωτόπουλο στην Τουρκία

Οι φρικιαστικές στιγμές της 12χρονης για 120 ημέρες στα χέρια του Ηλία Μίχου - Οι δύο καταθέσεις της


Ο Γεράσιμος Γεννατάς αποκάλυψε τον λόγο που δεν θέλει να μιλάει για τον γιο του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης