Χόλιγουντ: Ο Χάρι Στάιλς πλέκει, η Κίντμαν μαγειρεύει... σκουλήκια - Τα κρυφά «ταλέντα» των σταρ

Χόλιγουντ: Ο Χάρι Στάιλς πλέκει, η Κίντμαν μαγειρεύει... σκουλήκια - Τα κρυφά «ταλέντα» των σταρ

Όταν η Πάρις Χίλτον βγαίνει για κυνήγι βατράχων, η Kesha φτιάχνει κολιέ από... ανθρώπινα δόντια και ο Χάρι Στάιλς πιάνει βελόνα και κλωστή

styles-kidman00b
Το κοινό τους γνώρισε ως σταρ του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και του τραγουδιού αλλά κάποιοι από τους διασημότερους ανθρώπους στον κόσμο έχουν κι άλλα ταλέντα, πέρα από εκείνα για τα οποία έμειναν ευρύτερα γνωστοί.

Από την... πιλότο Αντζελίνα Τζολί μέχρι και την πώρωση του Χάρι Στάιλς για το πλέξιμο, δείτε παρακάτω 10 άγνωστα ταλέντα που «κρύβουν» οι πρωταγωνιστές της μεγάλης οθόνης και της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

1. Τα ακροβατικά του Τομ Χόλαντ
Στις οντισιόν από τις οποίες πέρασε για τον ρόλο του «Spiderman» ο Τομ Χόλαντ προσπάθησε να πείσει τους παραγωγούς, ότι μπορεί να ανταπεξέλθει σχεδόν σε όλες τις ανάγκες του ρόλου και εκτός υποκριτικής. Ο ηθοποιός φρόντισε να τους ενημερώσει για το ταλέντο του στις… τούμπες και τα ακροβατικά κάνοντας μία μικρή επίδειξη των γυμναστικών δυνατοτήτων του. Αυτό σε συνδυασμό με την ερμηνεία του αλλά και την ευελιξία του στον χορό συντέλεσαν στο τρίπτυχο της επιτυχίας, που του εξασφάλισε τον ρόλο ενός από τους δημοφιλέστερους φανταστικούς ήρωες.
tom_holland

2. Ο Τζάστιν Μπίμπερ και ο Κύβος του Ρούμπικ
Μπορεί να είναι ο απόλυτος ποπ σταρ της γενιάς του, αλλά ο Τζάστιν Μπίμπερ φαίνεται ότι μπορεί να κάνει κι άλλα εντυπωσιακά πράγματα, πέρα από το να τραγουδά και να χορεύει παράλληλα στη σκηνή.

Ο Καναδός τραγουδιστής είναι άσος στην επίλυση του Κύβου του Ρούμπικ. Όταν είχε εμφανιστεί στο «The Late Late Show With James Corden» είχε λύσει μάλιστα τον κύβο, μέσα σε μόλις δυο λεπτά.

Justin bieber solving rubiks cube

2. Η Πάρις Χίλτον λατρεύει το κυνήγι βατράχων
Μπορεί να μην είναι ακριβώς ταλέντο αλλά το κυνήγι των βατράχων ακούγεται κάτι πολύ ενδιαφέρον, ειδικά όταν η κυνηγός είναι η Πάρις Χίλτον.

Κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί την εκατομμυριούχο να προσπαθεί να πιάσει αμφίβια, αλλά η Πάρις Χίλτον είναι μια περσόνα με πολλές εκπλήξεις. Η ίδια έχει δηλώσει αντίθετη στο κυνήγι των ζώων, αλλά υπάρχει μια εξαίρεση - οι βάτραχοι . Η Χίλτον έχει αναφερθεί στην «ένοχη διασκέδαση» που βρίσκει όταν πηγαίνει είτε στο ράντσο της είτε στο ιδιωτικό της νησί για να πιάσει αυτούς τους βάτραχους. Αλλά όταν καταφέρει να τους πιάσει, τους απελευθερώνει πίσω στη φύση.
Paris_Hilton
Κλείσιμο

3. Η πιλότος Τζολί
Υπάρχουν πάρα πολλά θέματα συζήτησης γύρω από το όνομα της Αντζελίνα Τζολί, αλλά λίγοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν ότι η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός μπορεί να «πετάξει» ένα αεροπλάνο.

Έχει δηλώσει ότι ο γιος της, Μάντοξ Τζολί -Πιτ την ενέπνευσε να μάθει να πιλοτάρει σαν επαγγελματίας. Όταν ήταν μικρός λάτρευε τα αεροπλάνα και έτσι επηρέασε τη μητέρα του. Η Τζολί έκανε μαθήματα και πήρε το δίπλωμα πιλότου το 2004. Δεν σταμάτησε εκεί. Η ίδια αγόρασε ένα Cirrus SR22-G2 μονοκινητήριο αεροπλάνο και πετάει αρκετά τακτικά.


4. Ο Μαρκ Ράφαλο σε μία ρόδα
Ο «πράσινος γίγαντας» της Marvel, Μαρκ Ράφαλο, αποκάλυψε πριν από μερικά χρόνια ότι μπορεί να οδηγήσει μονόκυκλο ποδήλατο. Όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The Graham Norton Show» μίλησε γι αυτό και αμέσως ο παρουσιαστής τον κάλεσε να το αποδείξει. Είχε να εξασκήσει αυτό το ταλέντο του 25 χρόνια, όπως είπε , ενώ στη συνέχεια ανέφερε ότι το είχε μάθει όταν ήταν 12 χρονών, μαζί με μερικές ακόμη δεξιοτεχνίες του τσίρκου. Το αποτέλεσμα ενθουσίασε τον οικοδεσπότη αλλά και το κοινό του «Χαλκ».

Mark Ruffalo unicycles - The Graham Norton Show - Series 15: Preview - BBC One

5. Ο Κιάνου Ριβς άσος στο χόκεϊ επί πάγου
Λίγο πριν την εφηβεία ο Κιάνου Ριβς είχε ήδη ξεκινήσει να μοιράζεται τον χρόνο του ανάμεσα στο χόκεϊ επί πάγου και την υποκριτική. Το ταλέντο του ήταν εξίσου αναγνωρισμένο και στους δύο τομείς, αφού εκτός από καλός ηθοποιός, οι άγνωστες αθλητικές τους διακρίσεις σε νεαρή ηλικία ήταν εξίσου αξιοσημείωτες.

Ο Ριβς ήταν γνωστός στους συνομηλίκους του ως «The Wall» λόγω των εξαιρετικών του αποδόσεων ως τερματοφύλακας στην ομάδα χόκεϊ που συμμετείχε. Έλαβε μάλιστα τα βραβεία «Πολυτιμότερος Παίκτης» (MVP) πιο ενώ έφτασε μέχρι και το National Hockey League (NHL) στην καναδική Ολυμπιακή ομάδα.

Μπορεί να τον κέρδισε η ηθοποιία αλλά το 1986 του δόθηκε η ευκαιρία να ενώσει τις δύο του αγάπες, όταν υποδύθηκε έναν παίκτη χόκεϊ στην ταινία «Youngblood».

1997 Keanu Reeves playing Celebrity All Star ice hockey

6. Η Kesha και οι χειροτεχνίες από… ανθρώπινα δόντια
Η Kesha αποτελούσε ανέκαθεν μία από τις πιο εκκεντρικές προσωπικότητες της ποπ σκηνής και το 2012 απέδειξε ότι όλη αυτή η τρέλα που φαίνεται ότι «κουβαλάει», είναι πραγματικότητα.

Κατά τη διάρκεια μίας συναυλίας της εκείνη τη χρονιά, η Kesha απηύθηνε ένα παράξενο αίτημα στους θαυμαστές της , ζητώντας τους να της στείλουν τα δόντια τους. Μπορεί αυτό να αιφνιδίασε το κοινό της, αλλά η έκκλησή της έπιασε τόπο αφού όλως παραδόξως έλαβε πάνω από 1.000 λευκά δόντια. Δεν είναι συλλέκτρια, αλλά τα χρειάζεται για να δημιουργεί τα δικά της αξεσουάρ. «Τα έκανα σουτιέν, αξεσουάρ μαλλιών, σκουλαρίκια και κολιέ. Το έχω λιώσει» είχε δηλώσει σχετικά με αυτό.

5. Η πώρωση του Χάρι Στάιλς για το πλέξιμο
Όταν αφήνει το μικρόφωνο, ο Χάρι Στάιλς πιάνει βελόνα και κλωστή και ξεκινά το πλέξιμο.

Λίγο πριν διαλυθούν οι One Direction, πήγαν σε μια παγκόσμια περιοδεία αλλά τις ώρες που δεν είχαν πρόβα, ο Στάιλς δεν είχε με τι να ασχοληθεί. Ξεκίνησε να «σκοτώνει] τη βαρεμάρα του με το πλέξιμο, ενασχόληση που έγινε καθημερινή συνήθεια για τον τραγουδιστή. Άτομο από το κοντινό περιβάλλον του είχε αποκαλύψει τότε, πως ο Στάιλρ είχε πάθει εμμονή με το πλέξιμο, αλλά πολλές φορές προσέφευγε σε αυτό ως μέσο χαλάρωσης από το άγχος των συναυλιών.
harry_styles_slider

7. Οι γνώσεις της Νικόλ Κίντμαν για γκουρμέ από… σκουλήκια
Η καριέρα της Νικόλ Κίντμαν της έχει φέρει πολλά εκατομμύρια δολάρια στον τραπεζικό της λογαριασμό, αλλά σίγουρα δεν ξοδεύει πολλά χρήματα για το γεύμα της. Ο λόγος είναι επειδή η πολυβραβευμένη ηθοποιός του «Eyes Wide Shut» όχι μόνο καταναλώνει συχνά… σκουλήκια, αλλά ετοιμάζει και γκουρμέ συνταγές με αυτά.

Σε ένα βίντεο η Κίντμαν είχε αποκαλύψει ότι το κρυφό της ταλέντο είναι «να σκάσει στο φαί τρώγωντας σκουλήκια. «2 δισεκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο τρώνε ζωύφια, και εγώ είμαι μία από αυτούς» είχε δηλώσει περήφανα, λίγο πριν γευματίσει μενού από σκουλήκια και διάφορα έντομα. Για εκείνους που θα απορρούσαν για τη γεύση τους, «τα ζωύφια είναι φρουτώδη, εξαίσια, υγρά και μαστιχωτά» είχε πει ακόμη.
Nicole Kidman Eats Bugs | Secret Talent Theatre | Vanity Fair

8. Ταχυδακτυλουργικά κόλπα από τον Έλιοτ Πέιτζ
Όταν ο τηλεπαρουσιαστής Κόναν Ο’ Μπράιεν ρώτησε τον καλεσμένο του (πριν την αλλαγή φύλου του), Έλιοτ Πέιτζ, σε τι άλλο είναι καλός πέρα από την υποκριτιή, ο σταρ του «Umbrella Academy» μίλησε για το ταλέντο του στα ταχυδακτυλουργικά. Αμέσως, ο Ο'Μπράιεν τον προκάλεσε να το αποδείξει, δείχνοντάς του ένα μπολ με φρούτα και πατάτες ου υπήρχε στο πλατό. Ο Πέιτζ αποδείχθηκε σωστός ζογκλέρ και εξέπληξε τον οικοδεσπότη του σόου. «Μεγάλωσα σε πλατό ταινιών και εκεί έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο, βασικά» είπε αστειευόμενος ο Πέιτζ.
Elliot Page Has Mad Juggling Skillz | CONAN on TBS

9. Ο πιανίστας Κρις Έβανς
Ο Κρις Έβανς περνά πολύ από τον ελεύθερο χρόνο του μπροστά στο πιάνο. Ο διάσημος «Κάπτεν Αμέρικα» έχει ταλέντο και αυτό το επιβεβαιώνει ο διάσημος Ιταλός πιανίστας Φαμπρίτσιο Πατερλίνι.

Στη λεζάντα ενός βίντεο που ο Έβανς είχε ανεβάσει στο Instragram, με τον ίδιο να παίζει πιάνο, έγραφε: «Μαθαίνω τον αγαπημένο μου Φαμπρίτσιο Πατερλίνι» και η απάντηση του κολακευμένου μουσικού δεν άργησε να έρθει. «Κάτι μου λέει ότι σήμερα ο Κρις Έβανς έπαιξε ένα από τα τραγούδια μου. Τώρα καταλαβαίνω τι εννοούν όταν λένε “Μου έφτιαξες τη μέρα”» είχε αναφέρει.
Chris Evans - Piano saga.

10. Η πολύπλοκη «πόλη» που δημιούργησε ο Ροντ Στιούαρτ
Πάνω από 20 χρόνια χρειάστηκαν για να ολοκληρώσει ο Ροντ Στιούαρτ το αντίγραφο μιας σιδηροδρομικής πόλης. Ο θρύλος της ροκ κατασκεύασε μια αρκετά πολύπλοκη μακέτα μιας πόλης γεμάτης σιδηρόδρομους. Δούλευε για αυτό, περίπου 23 χρόνια και μάλιστα με μεγάλη αφοσίωση.

Κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων, που χρειάστηκε για την κατασκευή της σιδηροδρομικής πόλης, ο καλλιτέχνης κυκλοφόρησε 13 άλμπουμ και έκανε συνολικά 19 περιοδείες. «Πολλοί ήταν οι άνθρωποι που με κορόιδεψαν θεωρώντας το χόμπι μου κάπως ανόητο, αλλά για μένα είναι κάτι υπέροχο» είχε δηλώσει.


Ειδήσεις σήμερα:

Το βαρύ ποινικό παρελθόν του 36χρονου που δέχθηκε επίθεση με οξύ - Ασύλληπτη η γυναίκα του

Χου Τζιντάο: Γιατί απομάκρυναν κακήν κακώς από το συνέδριο του ΚΚ Κίνας τον προκάτοχο του Σι Τζινπίνγκ;

Τροχαίο στην Ημαθία: Μάχη για τη ζωή δίνει η αδελφή της 15χρονης - «Έτρεχε με 180 χλμ», καταγγέλλει ο θείος


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης