H Ελεονώρα Ζουγανέληβρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ο Μπακαλόγατος». Η τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον πατέρα της, Γιάννη Ζουγανέλη, ο οποίος είναι ο πρωταγωνιστής της παράστασης, ενώ δεν δίστασε να απαντήσει για τις φήμες που κυκλοφορούν ανά διαστήματα για την προσωπική της ζωή και για τον γάμο της με τον Σπύρο Δημητρίου.
«Περιμένω με λαχτάρα να δω πως θα έχει αποδώσει αυτό τον ρόλο τον τόσο πολύ σημαντικό, τον τόσο πολύ χαρακτηριστικό και καθοριστικό που υπάρχει στις καρδιές μας», είπε αρχικά η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.
Σχετικά με τα όσα γράφονται και ακούγονται για τη σχέση της με τον Σπύρο Δημητρίου, τα οποία τους θέλουν να περνούν κρίση στον γάμο τους, η τραγουδίστρια δήλωσε: «Δεν ξέρω για ποιο λόγο ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή, αλλά ο λόγος δεν με αφορά και πολύ, απλά με καταπιέζει».
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη