Απόστολος Λύτρας: «Ζουγανέλη και Δημητρίου δεν έχουν χωρίσει, τους στενοχωρούν αυτές οι ειδήσεις»

Απόστολος Λύτρας: «Ζουγανέλη και Δημητρίου δεν έχουν χωρίσει, τους στενοχωρούν αυτές οι ειδήσεις»

Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε μεταξύ άλλων, για τη φιλία που τον συνδέει με το ζευγάρι 

lytras
Mία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Απόστολος Λύτρας και αναφέρθηκε στη φιλία του με τον Αλέξη Κούγια, αλλά και την Ελεονώρα Ζουγανέλη και τον Σπύρο Δημητρίου.

Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και αρχικά, αναφέρθηκε σε ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν.

«Πριν από 3 χρόνια περίπου έπαθα έμφραγμα. Αυτό που έπαιξε σημαντικό ρόλο ήταν το άγχος κι η πίεση της δουλειάς. Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα και ξαφνικά, το Σάββατο που ξύπνησα δεν ένιωθα καλά. Αισθανόμουν έναν περίεργο πόνο στον λαιμό. Πήγα στο νοσοκομείο και μου ανακοίνωσαν ότι έπαθα έμφραγμα. Νοσηλεύτηκα, έκανα επέμβαση και ευτυχώς, όλα καλά», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cnny95uf48m1)

Στη συνέχεια, μίλησε για τη σχέση του με τον Αλέξη Κούγια: «Είμαστε φίλοι, έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Στα πρώτα βήματα της δικηγορίας με βοήθησε. Δεν έχουμε μαλώσει ποτέ, αν και κάποιες φορές ανέφερε μερικά πράγματα για εμένα που του είπα ότι δεν μου άρεσαν καθόλου».

Αναφορικά με τη φιλία του με την Ελεονώρα Ζουγανέλη και τον σύζυγό της, Σπύρο Δημητρίου και τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να χωρίζουν, ο Απόστολος Λύτρας τόνισε πως δεν ισχύει τίποτα τέτοιο.

«Είμαι φίλος με τον Σπύρο και μου ζήτησαν να τους παντρέψω. Δέχτηκα αμέσως. Υπήρχε μεγάλο άγχος την ημέρα του γάμου για το αν θα υπάρξουν κάμερες. Από αυτά που γνωρίζω εγώ, που νομίζω θα το ήξερα, είναι μία χαρά, δεν έχουν χωρίσει. Τους στενοχωρούν αυτές οι ειδήσεις όπως και να το κάνουμε», είπε κλείνοντας.


Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης