Κωνσταντίνος Αργυρός: Η φωτογραφία του από το κολυμβητήριο

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η φωτογραφία του από το κολυμβητήριο

Φορώντας ειδικό σκουφί και γυαλιά κολύμβησης, ο τραγουδιστής ποζάρει μέσα από την πισίνα

argiros_kolimvitirio
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός περνά πολύ από τον χρόνο του στα γυμναστήρια και μοιράζεται αρκετά στιγμιότυπα από την ώρα που αθλείται, με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο τραγουδιστής ωστόσο, δεν μένει μόνο στα όργανα του γυμναστηρίου, αλλά δοκιμάζει και την άσκηση στο νερό. Πριν από λίγες ώρες, ανέβασε μέσα από το προφίλ του στο Instagram, στιγμιότυπο με τον ίδιο από μία πισίνα. Στη φωτογραφία, ο Κωνσταντίνος Αργυρός φαίνεται να έχει βγει μόλις από την πισίνα. Φορώντας ένα μαύρο ειδικό σκουφί και γυαλιά κολύμβησης ποζάρει στον φακό.

Δείτε το στιγμιότυπο
argiros

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κωνσταντίνος Αργυρός δείχνει την προτίμησή του στο υδάτινο στοιχείο. Το καλοκαίρι που πέρασε, ανάρτησε πολλά βίντεο και φωτογραφίες, στα οποία απολάμβανε τα θαλάσσια σπορ, στον ελεύθερο χρόνο που είχε κατά τη διάρκεια των διακοπών του σε διάφορα νησιά.

Τον Αύγουστο, ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανέβασε ένα βίντεο με τον ίδιο και τον πατέρα του να κάνουν τζετ σκι.  «Χρόνια πολλά σε αυτόν τον ήρωα» έγραψε στην ανάρτησή του με αφορμή τα γενέθλιά του.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός εύχεται χρόνια πολλά στον πατέρα του

Εκτός από τις φωτογραφίες στην παραλία, το καλοκαίρι ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανέβασε διάφορα βίντεο, με τον ίδιο να διασκεδάζει, κάνοντας θαλάσσια σπορ.

Σε πρόσφατη ανάρτησή του, ανέβασε ένα βίντεο με τον ίδιο να κάνει ηλεκτρικό surfboard και μοιράστηκε το κλιπ με τους ακόλουθούς του. Στη λεζάντα χρησιμοποίησε στίχους από το τραγούδι του. «Ένα ταξίδι ζωής….κι όπου φτάσουμε», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακόμη, όταν βρέθηκε στο νησί της Ρόδου, έκανε σέρφινγκ. Στο βίντεο που ανέβασε μάλιστα, δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του, ενώ στη λεζάντα της δημοσίευσής του έγραψε με χιουμοριστική διάθεση: «Σερφερ-λής», προσθέτοντας δίπλα ένα emoji με γέλια. 

Δείτε το βίντεο



Ειδήσεις σήμερα:

Σε 8 μήνες 300 παιδιά κακοποιήθηκαν σεξουαλικά στην Ελλάδα

Λις Τρας: Τα τέσσερα σενάρια για την επόμενη μέρα στη Βρετανία

Δολοφονία 12χρονης στη Γαλλία: Ήταν η εκδίκηση προς τη μητέρα του κοριτσιού το κίνητρο της Αλγερινής;


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης