Τζέιμς Φράνκο: Το μήνυμά του στο πλευρό της... Άννας Βίσση - «Το Χόλιγουντ είναι κόλαση»

Τζέιμς Φράνκο: Το μήνυμά του στο πλευρό της... Άννας Βίσση - «Το Χόλιγουντ είναι κόλαση»

Η βρετανική Daily Mail έκανε εκτενή αναφορά τόσο στην Ελληνίδα τραγουδίστρια και τις φωτογραφίες της με τον 44χρονο σταρ, όσο και στο «σύνθημα» του φούτερ του

franco-vissi
Ο Τζέιμς Φράνκο είναι ένας από τους φαν της Άννας Βίσση, αφού φάνηκε να απολαμβάνει πολύ τη συναυλία της στο Θέατρο Άλσος, όπου και έδωσε το «παρών».

Οι φωτογραφίες της Ελληνίδας καλλιτέχνιδας και του Χολιγουντιανού ηθοποιού κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και μάλιστα παγκοσμίως. Ιδιαίτερη έμφαση από τα ξένα μέσα δόθηκε στο φούτερ του Φράνκο και το σύνθημα που έγραφε. Ο σταρ του «Spiderman» επέλεξε ένα κάζουαλ ντύσιμο, με ένα απλό παντελόνι, ένα γκρι φούτερ και καπέλο τζόκεϊ. Ωστόσο, το φούτερ του δεν πέρασε και τόσο απαρατήρητο από τα μέσα.

«Το Χόλιγουντ είναι κόλαση» γράφει πάνω η μπλούζα που φόρεσε ο Φράνκο στη συναυλία της Άννας Βίσση και τη φράση συνοδεύει η εικόνα ενός ανθρώπου που πέφτει από ένα κτήριο.

Η βρετανική Daily Mail έκανε εκτενή αναφορά τόσο στην Ελληνίδα σταρ και τις φωτογραφίες της με τον 44χρονο, όσο και στο «σύνθημα» στο φούτερ.

francovisso



Ο Χολιγουντιανός σταρ εθεάθη την περασμένη Τετάρτη, στο Θέατρο Άλσος για να παρακολουθήσει τη ζωντανή εμφάνιση της Άννας Βίσση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος πήγε στο live με τη φίλη του, Κριστίν Κρόκος, ένα πρόσωπο πολύ κοντά στην Ελληνίδα τραγουδίστρια, μιας και έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία πολλών βίντεο κλιπ της.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, ο Φράνκο δεν σταμάτησε να απαθανατίζει με το κινητό του την Άννα Βίσση, ενώ φάνηκε να απολαμβάνει στο έπακρο τη μουσική και τα τραγούδια της, χορεύοντας και χειροκροτώντας ασταμάτητα.

Δείτε το βίντεο
Ο Τζέιμς Φράνκο στη συναυλία της Άννας Βίσση


Στο τέλος της συναυλίας, η Άννα Βίσση φωτογραφήθηκε με τον Φράνκο και ανάρτησε το στιγμιότυπο στα social media. Μέσα από το προφίλ του στο Instagram, ο Φράνκο  αναδημοσίευσε την κοινή τους φωτογραφία σε story.

Δείτε τις φωτογραφίες

Αρχειο_εικονας_WhatsApp_2022-10-13_στις_12_40_27
Κλείσιμο
franco_vissi

Ο Τζέιμς Φράνκο έχει δείξει ότι η Ελλάδα αποτελεί έναν από τους αγαπημένους του προορισμούς, αφού τα τελευταία τρία χρόνια επιλέγει το νησί των Ανέμων για τις καλοκαιρινές του διακοπές και από ό,τι φαίνεται θα συνεχίσει να επισκέπτεται τη χώρα μας και τον χειμώνα.

Δείτε τη δημοσίευση της Άννας Βίσση





Ειδήσεις σήμερα:

Το καταστατικό των Τόρις «σώζει» για έναν χρόνο τη Λιζ Τρας - Εσωκομματικές πιέσεις να παραιτηθεί

Ο Τζέρεμι Χαντ ακύρωσε με το «καλημέρα» όλα τα οικονομικά μέτρα του προκατόχου του

Fake news από Τσαβούσογλου για τους 92 μετανάστες στον Έβρο - «Η Ελλάδα παραβιάζει το Διεθνές Δίκαιο»








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης