Δημήτρης Αλεξάνδρου: Αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από την πρόταση γάμου στην Ιωάννα Τούνη

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από την πρόταση γάμου στην Ιωάννα Τούνη

«Εγώ ήθελα να γονατίσω, να το κάνω πατροπαράδοτα και στη γόνδολα δεν μπορούσα» ανέφερε μεταξύ άλλων το μοντέλο

Touni
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες έκανε πρόταση γάμου στην Ιωάννα Τούνη κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στην Βενετία, αποκάλυψε τις λεπτομέρειες πίσω από τη ρομαντική του κίνηση. Το ζευγάρι που περιμένει σε λίγο καιρό να καλωσορίζει τον καρπό του έρωτά του, πρόκειται και να παντρευτεί με άγνωστη προς το παρόν ημερομηνία.

«Δεν πιστεύω ότι υπάρχει γυναίκα που να μην θέλει να της κάνουν πρόταση γάμου. Δεν το ήξερε η Ιωάννα. Δεν το φανταζόταν, γιατί σου λέει δεν το έχει κάνει τόσο καιρό και ξέρει και για το παιδί, σου λέει αυτός πετάει χαρταετό. Χάνεται ο ρομαντισμός με την Ιωάννα Τούνη, γιατί τα θέλει όλα στην εντέλεια. Που να πάω εγώ ένας κοινός θνητός να κάνω μια απλή σκέψη».

Σε ερώτηση του συναδέλφου του αν γονάτισε ο ίδιος τόνισε: «Όχι δεν γονάτισα, γιατί ήμουν μέσα σε γόνδολα».

Τέλος ο ίδιος αποκάλυψε πως ακριβώς οργάνωσε τη ρομαντική στιγμή με την πρόταση γάμου: «Εγώ είχα ζητήσει από το πράκτορά μας ένα τέλειο ξενοδοχείο με ένα μπαλκόνι, για να γευματίσουμε εκεί. Ωστόσο φτάνουμε στο ξενοδοχείο και δεν υπήρχε μπαλκόνι. Η Ιωάννα είχε φωνάξει δύο κορίτσια για να τη βγάλουν φωτογραφίες και τις ρώτησα αν υπάρχει κάποιο άλλο μέρος, αρκετά ρομαντικό, για να κάνω πρόταση γάμου. Μου είπαν για ένα φοβερό μέρος σε μία γέφυρα και λέω θα πάμε εκεί. Βγαίνει όμως η Ιωάννα και λέει εγώ θέλω να πάμε σε γόνδολα. Εγώ ήθελα να το κάνω πατροπαράδοτα και στη γόνδολα δεν μπορούσα να σκύψω».

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnn84thsd4hd)

Στις 11 Οκτωβρίου αυτού του έτους, έγινε η πρόταση από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Το γεγονός γνωστοποίησε  η Ιωάννα Τούνη, η οποία ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram, όπου δείχνει το μονόπετρο δαχτυλίδι στο χέρι της, ενώ την κρατά ο σύντροφος και πατέρας του παιδιού που περιμένει.

Στη λεζάντα της ανάρτησης, έγραψε με κεφαλαία γράμματα: «ΝΑΙ» και πιο κάτω «Συγγνώμη είμαι δεσμευμένη», προσθέτοντας εικονίδια μίας καρδιάς και ένα δαχτυλίδι. 

Δείτε τη δημοσίευση της Ιωάννας Τούνη 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγαλείο ψυχής - Στους πλημμυροπαθείς της Κρήτης μέρος των εσόδων από τη δημοπρασία των μεταλλίων του Νικολαΐδη


Σε διαθεσιμότητα ο υπάλληλος του «Μεταξά» που συνελήφθη για βιασμό της 12χρονης

Η «διαβολοβδομάδα» της Τρας - Μαζεύουν υπογραφές για πρόταση μομφής σε βάρος της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης