Τομ Μπρέιντι: Οι φίλοι του τον θέλουν ξανά με τη Ζιζέλ, αλλά τον κατηγορούν ότι είναι εγωιστής

Τομ Μπρέιντι: Οι φίλοι του τον θέλουν ξανά με τη Ζιζέλ, αλλά τον κατηγορούν ότι είναι εγωιστής

Πηγές από το  περιβάλλον τους παραχώρησαν δηλώσεις και τόνισαν πως κατά τη γνώμη τους, κάποια στιγμή το ζευγάρι θα είναι ξανά μαζί

tom-brady-gisele
Η είδηση του διαζυγίου του Τομ Μπρέιντι και της Ζιζέλ απασχολεί την επικαιρότητα εδώ και κάποια 24ωρα, με το ίδιο το ζευγάρι να τηρεί σιγή ιχθύος.

Μέχρι στιγμής, κανείς τους δεν έχει κάνει κάποια ξεκάθαρη δήλωση, πιθανότατα για χάρη των παιδιών τους. Ωστόσο και οι δύο έχουν αφήσει υπονοούμενα που κάνουν λόγο για «τέλος» της κοινής τους πορείας.

Όχι μόνο το κοινό που τους γνωρίζει απλά μέσα από τα δημοσιεύματα και τα social media, αλλά και το φιλικό τους περιβάλλον δείχνει να έχει αιφνιδιαστεί με την είδηση του διαζυγίου.

Όπως αναφέρει το US Weekly, φίλοι και γνωστοί του ζευγαριού παραχώρησαν δηλώσεις και είπαν ότι «είναι αναστατωμένοι» από τον χωρισμό τους.

«Ελπίζουμε ότι θα επανέλθουν. Είμαστε αναστατωμένοι όλοι όσοι τους γνωρίζουμε. Δεν το περίμενε κανείς», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον τους.

Μάλιστα, ανέφερε πως οι περισσότεροι φίλοι του ζευγαριού τάσσονται υπέρ της Ζιζέλ και κατακρίνουν τον Τομ Μπρέιντι, καθώς «αρνείται να κάνει πίσω». «Δεν θέλει να λυγίσει για τη Ζιζέλ. Όμως, όλοι μας μισούμε αυτόν τον εγωισμό», αναφέρει η πηγή.

Επιβεβαίωσε μάλιστα, για ακόμα μια φορά πως τα προβλήματα του ζευγαριού δεν ξεκίνησαν από την απόφαση του Μπρέιντι να επιστρέψει στα γήπεδα, όμως δεν θέλησε να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.


Κλείσιμο
Πριν λίγες ημέρες, δημοσίευμα έκανε λόγο για την «κακή ερωτική ζωή» τους, η οποία τους οδήγησε στο τέλος. Οι φίλοι τους ωστόσο, θεωρούν ότι οι δυο τους θα είναι ξανά μαζί. «Ελπίζουμε ότι δεν έχουν φτάσει ακόμα σε αυτό το σημείο, που δεν υπάρχει επιστροφή», αναφέρει κλείνοντας.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock


Ειδήσεις σήμερα:

Βιασμός 12χρονης: «Είμαι σοκαρισμένη από αυτά που ανακάλυψα» λέει η θεία του κοριτσιού

Τέλος στις συνδικαλιστικές άδειες των εκπαιδευτικών βάζει η Κεραμέως

Πούτιν και Ερντογάν τα λένε στο Καζακστάν - «Η Τουρκία, η ασφαλέστερη οδός μεταφοράς αερίου στην ΕΕ»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης