Τομ Μπρέιντι μετά τον χωρισμό με τη Ζιζέλ: «Μαθαίνεις να μεγαλώνεις και να αντιμετωπίζεις τη ζωή»

Τομ Μπρέιντι μετά τον χωρισμό με τη Ζιζέλ: «Μαθαίνεις να μεγαλώνεις και να αντιμετωπίζεις τη ζωή»

Όσα δήλωσε ο γνωστός αθλητής για τη ζωή του σε πρόσφατη συνέντευξή του, λίγο καιρό μετά τον χωρισμό του με το διάσημο μοντέλο

tom-brady
Η περίοδος αυτή δεν δείχνει να είναι εύκολη για τον Τομ Μπρέιντι και τη Ζιζέλ Μπούντχεν.

Το ζευγάρι οδεύει προς τον χωρισμό και μάλιστα, και οι δύο έχουν κάνει τις πρώτες νομικές κινήσεις για την έκδοση του διαζυγίου τους. Ωστόσο, ο Τομ Μπρέιντι δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει την κατάσταση με μεγάλη ευκολία.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο podcast του SiriusXM «Let's Go! με τον Τομ Μπρέιντι, τον Λάρι Φιτζέραλντ και τον Τζιμ Γκρέι, παραδέχτηκε πως περνάει αρκετά δύσκολα αυτό το διάστημα.

Κλείσιμο
«Υπάρχουν κάποια πράγματα που περνάω στα 40 μου και ξέρεις, αυτή είναι η ζωή. Μαθαίνεις να μεγαλώνεις και μαθαίνεις να αντιμετωπίζεις τη ζωή. Και αυτό προσπαθούμε όλοι να κάνουμε. Προσπαθούμε να το κάνουμε με τον καλύτερο τρόπο», είπε αρχικά.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, υπάρχουν αρκετές καταστάσεις στη ζωή ενός ανθρώπου, που μπορεί να του δημιουργήσουν άγχος. Έτσι και εκείνου. «Νομίζω ότι αντιλαμβάνεστε ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα που προκαλούν άγχος, ειδικά στη σημερινή εποχή, με το πόσο γρήγορα συμβαίνουν όλα και το ποσό των ευθυνών που έχουμε», είπε.

«Ξυπνάς κάθε μέρα προσπαθώντας να κάνεις το καλύτερο που μπορείς, καταλαβαίνοντας ότι η ζωή έχει τα άγχη της. Και για να τα αντιμετωπίσεις, πρέπει να έχεις ένα ξεχωριστό σύστημα υποστήριξης και κατανόησης και να κάνει κάποια ενδοσκόπηση στη ζωή σου, ώστε μπορείς να κοιτάξεις τον εαυτό σου και να πεις: "Πού χρειάζεται να αφιερώσω τον χρόνο και την ενέργειά μου; Και πώς μπορώ να μειώσω λίγο από το άγχος μου, ώστε να είμαι καλός για τους ανθρώπους γύρω μου», δήλωσε.


Ο χωρισμός τους ήταν απόφαση του μοντέλου, με τις πρώτες φήμες να υποστηρίζουν πως ο λόγος ήταν η επιστροφή του Μπρέιντι στα γήπεδα. Ωστόσο, πρόσωπο από το στενό τους περιβάλλον «έλυσε» το μυστήριο, αποκαλύπτοντας πως η πραγματική αιτία ήταν η κακή ερωτική τους ζωή.

Μάλιστα, όπως αναφέρει δημοσίευμα του ΤΜΖ, η Ζιζέλ απειλεί με διαζύγιο τον παίκτη του NFL τα τελευταία 10 χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο ήλπιζε σε αυτά τα χρόνια, ο σύζυγός της να μπορέσει να «ξεκλέψει» λίγο χρόνο από το φορτωμένο του πρόγραμμα, προκειμένου να αφοσιωθεί στα παιδιά τους και να μπορέσει κι η ίδια να κάνει κάποια πράγματα για τον εαυτό της και την καριέρα της.


Τα προβλήματά τους μετρούν περίπου μια δεκαετία, με τη Ζιζέλ να φτάνει πάντα στα άκρα, απειλώντας να τερματίσει τον γάμο της, εάν δεν μπορέσει να «υπάρχει» κι εκείνη μέσα σε αυτόν. Όσες φορές κι αν κατάφεραν να ξεπεράσουν κάποιες δυσκολίες, φαίνεται πως αυτή τη φορά έφτασαν στα όριά τους.



Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Έρχεται νέο επιδημικό κύμα - Τι εκτιμούν οι ειδικοί για την έντασή του

Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκινά πορεία προς τον λαό - Ο Τσίπρας βγάζει στον δρόμο τα στελέχη του κόμματος


Ντέλλα Ρούνικ: Ντύνει τα αγάλματα με Oscar de la Renta
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης