Διαζύγιο Τότι - Μπλάζι: Του «έκλεψε» τα Ρόλεξ, της κρατά «όμηρο» συλλογή από τσάντες και παπούτσια

Διαζύγιο Τότι - Μπλάζι: Του «έκλεψε» τα Ρόλεξ, της κρατά «όμηρο» συλλογή από τσάντες και παπούτσια

Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι «σφάζεται» στις δικαστικές αίθουσες - Χώρισαν τον Ιούλιο - Κατηγορίες για απιστία από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή

Totti-Blasi-m
Από το κακό στο χειρότερο φαίνεται πως πηγαίνει το διαζύγιο του Φραντσέσκο Τότι και της επί 17 χρόνια συζύγου του Ιλάρι Μπλάζι. Το άλλοτε αγαπημένο και αχώριστο ζευγάρι το οποίο έχει αποκτήσει μαζί τρία παιδιά βρίσκεται στα μαχαίρια.

Εκτός από τη μεγάλη περιουσία που έχουν να χωρίσουν οι «Μπέκαμ της Ιταλίας» έχουν και άλλα διαπραγματευτικά ατού όπως πανάκριβες τσάντες μεγάλων οίκων μόδας, κάθε λογής πολυτελή αντικείμενα αλλά και τα πανάκριβα ρολόγια Rolex του πρώην επιθετικού της Ρόμα.

Ξεκατίνιασμα... για πανάκριβα πολυτελή είδη
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής κατηγορεί την πρώην γυναίκα του ότι τον απατούσε και ότι το «έσκασε» με τα Rolex του.

Ο Τότι όμως δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και πήρε ως «όμηρο» τη συλλογή της από επώνυμα παπούτσια και τσάντες μέχρι να του επιστραφούν τα ρολόγια του.



«Τι έπρεπε να κάνω; Έκρυψα τις τσάντες, ελπίζοντας σε μια ανταλλαγή», είπε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα Corriere della Sera του Μιλάνου.

Ο πρώην πεθερός του κατηγορήθηκε επίσης ότι βοήθησε την κόρη του στο ξεκαθάρισμα της συλλογής του «συμπεριλαμβανομένων των κουτιών και των εγγυήσεων».

Μια πηγή κοντά στον Τότι δήλωσε στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης: «Το μόνο που έχει να κάνει είναι να επιστρέψει τα ρολόγια και το θέμα θα τελειώσει».

Η δεσποινίς Μπλάζι από την πλευρά δείχνει να το απολαμβάνει καθώς ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο κοροϊδεύει τον Τότι στο Instagram ποζάροντας μπροστά από ένα κατάστημα Rolex.

Κλείσιμο
Ilary-Blasi-shows-up-in-front-of-a-Rolex-shop


Η Μπλάζι που έχει κινηθεί δικαστικά εναντίον του πρώην συζύγου της ζητά με δικαστική εντολή να της επιστραφούν οι επώνυμες τσάντες και τα παπούτσια της

Το δύσκολο διαζύγιο και η μηνιαία διατροφή
Ο 46χρονος Τότι χώρισε από την 41χρονη τηλεπαρουσιάστρια και μητέρα των τριών παιδιών τους τον Ιούλιο.



Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και η Μπλάζι βρίσκονται στη δίνη ενός δύσκολου διαζυγίου με τις πληροφορίες να λένε ότι ο Τότι αρνήθηκε να δίνει μηνιαία διατροφή ύψους 36.000 ευρώ.

«Ήμασταν σίγουροι ότι ήταν διαφορετικοί, σχεδόν σαν τη Ντίσνεϊ, ότι εκείνος ήταν καλός και εκείνη υπέροχη», έγραψε ένας σχολιαστής στην ιταλική εφημερίδα La Stampa.

Ο Τότι αποφάσισε να ψάξει το τηλέφωνο της συζύγου του αφού άκουσε πέρυσι φήμες ότι τον απατούσε.

«Δεν το είχα κάνει ποτέ στα 20 χρόνια, ούτε εκείνη το είχε κάνει ποτέ μαζί μου. Αλλά όταν έλαβα προειδοποιήσεις από διάφορους ανθρώπους, τους οποίους εμπιστεύομαι, άρχισα να υποψιάζομαι», είπε, τονίζοντας ότι «δεν ήταν ο πρώτος που απάτησε» στο γάμο τους.

Totti_Blasi1


Η κυρία Μπλάζι από την πλευρά της δεν έχει αναφερθεί ποτέ στις κατηγορίες περί απιστίας, αλλά αρκέστηκε να πει: «Ανακάλυψα πράγματα που θα κατέστρεφαν 50 οικογένειες».

Πάντως η Μπλάζι και ο Τότι δεν έχουν κατεβάσει από τα  Instagram τους τις κοινές τους φωτογραφίες, είτε προσωπικές είτε οικογενειακές.
















Δείτε βίντεο: Διαζύγιο Τότι - Μπλάζι: Του «έκλεψε» τα Ρόλεξ, της κρατά «όμηρο» συλλογή από τσάντες και παπούτσια
Διαζύγιο Τότι - Μπλάζι: Του «έκλεψε» τα Ρόλεξ, της κρατά «όμηρο» συλλογή από τσάντες και παπούτσια


Φωτογραφίες: Shutterstock
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης