Ιλάρι Μπλάζι: Η ζωή της μετά τον Τότι

Ιλάρι Μπλάζι: Η ζωή της μετά τον Τότι

H 41χρονη Ιταλίδα καλλονή θα μοιράσει τη ζωή της μεταξύ Μιλάνου και Ρώμης και θα συνεχίσει να απασχολεί τηλεοπτικά τους συμπατριώτες της

blasi-arthro
Μετά από 20 χρόνια γάμου και με τρία παιδιά στην εξίσωση η Ιλάρι Μπλάζι και ο Φραντσέσκο Τότι δεν είναι πλέον μαζί.

Εδώ και μήνες οι δύο Ιταλοί, που τα media τους ονόμασαν "Μπέκαμ της Ιταλίας", έχουν τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους απλά περιμένουν το διαζύγιο για να ρίξει αυλαία στη σχέση τους.

Ο πρώην αρχηγός της Ρόμα και η μοντέλα και τηλεπαρουσιάστρια μέσω των δικηγόρων τους συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις για την έκδοση του διαζυγίου και το μοίρασμα της περιουσίας.

ilari_12
ilari_111


Οι σχέσεις του Φραντσέσκο και της Ιλάρι όπως γράφουν τα ΜΜΕ στην Ιταλία είναι στο ναδίρ αλλά πρέπει να συνεχίσουν τις επαφές έτσι ώστε μέχρι τον Σεπτέμβριο να υπάρχει τελική συμφωνία.

blasi


Αυτή την περίοδο τα τρία παιδιά τους ζουν με την 41χρονη μητέρα τους και μάλιστα πριν από λίγες ημέρες επέστρεψαν από διακοπές στην Τανζανία.


Κλείσιμο

Η Ιλάρι Μπλάζι είχε ανάγκη να φύγει από την Ιταλία μετά από την επισημοποίηση του διαζυγίου και ήθελε παράλληλα να προστατέψει και τα παιδιά από τα σχόλια και τα δημοσιεύματα.


Η 41χρονη επέστρεψε στην Ιταλία και είναι αποφασισμένη να μοιράσει τη ζωή της ανάμεσα στη Ρώμη και στο Μιλάνο. Στη Ρώμη όπως γράφουν οι Ιταλοί θα συνεχίσουν να διαμένουν στην πολυτελή βίλα 25 δωματίων της οικογένειας τα παιδιά ενώ ο Τότι και η Μπλάζι θα νοικιάσουν ξεχωριστά διαμερίσματα.



Η Μπλάζι θα έχει και διαμέρισμα στην πρωτεύουσα της Λομβαρδίας αφού εκεί έχει τις δουλειές της στην τηλεόραση ενώ θα συνεχίσει να κλείνει και deal με οίκους μόδας.

Το 2022  (όπως και το 2021) η Ιταλίδα παρουσίασε το ριάλιτι επιβίωσης «L'isola dei famosi» (το Survivor των Ιταλών) το οποίο είχε Έλληνα νικητή και οι Ιταλοί θέλουν να έχουν την Μπλάζι ως παρουσιάστρια και το 2023 αφού κατέγραψε σπουδαία νούμερα αυτή τη χρονιά.



Πάντως δείχνει να έχει ξεπεράσει το χωρισμό της και ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες και βίντεο από τη νέα της ζωή στα social media.




Ειδήσεις σήμερα:

Ο Θεσσαλονικιός που έχει ταξιδέψει σε όλα τα ελληνικά νησιά!

Σχεδόν 7 στους 10 μαθητές πέρασαν σε Πανεπιστήμιο

Τζιχαντιστής που υπήρξε η «φωνή» του ISIS καταδικάστηκε σε ισόβια

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης