Ο Τότι έσπασε τη σιωπή του: «Δεν απάτησα πρώτος την Ιλάρι, βρήκα μηνύματα στο κινητό της»

Ο Τότι έσπασε τη σιωπή του: «Δεν απάτησα πρώτος την Ιλάρι, βρήκα μηνύματα στο κινητό της»

Ο πρώην άσος της Ρόμα έδωσε την πρώτη του συνέντευξη μετά το διαζύγιο με την Ιλάρι Μπλάζι και προχώρησε σε αποκαλύψεις για τις σχέσεις της, για... κοριούς και για τον νέο έρωτα του

rotti-blasi-m
Πράγματα και θαύματα είπε ο Φραντσέσκο Τότι στην πρώτη του συνέντευξη μετά από το διαζύγιο του με την μητέρα των παιδιών και επί 17 χρόνια σύντροφό του, την Ιλάρι Μπλάζι.

Αν και είχε δεσμευτεί να μην μιλήσει «έσπασε» τη σιωπή του αφού όπως είπε γράφονται και λέγονται πράγματα που τον εκθέτουν και στεναχωρούν τα παιδιά του και μίλησε στην Corriere Della Sera.

tottt


Μέσα από τη συνέντευξη ο πρώην αρχηγός της Ρόμα ανατρέπει πολλά από όσα ξέραμε έως σήμερα για το πως έφτασε στο χωρισμό με την Μπλάζι. Ενώ γράφονταν παντού ότι "πέτρα του σκανδάλου" ήταν η Νοέμι Μπόκι, με την οποία παραδέχεται ότι έχει σχέση, εκείνος αποκαλύπτει πως δεν απάτησε πρώτος!

«Δεν απάτησα εγώ πρώτος. Βρήκα μηνύματα στο κινητό της. Ήταν ένα σοκ για μένα», είπε ο Τότι και συνέχισε: «Όλοι έλεγαν ότι ο ένοχος του χωρισμού ήμουν μόνο εγώ. Ότι ο γάμος τελείωσε και ήμουν αποκλειστικά υπεύθυνος εγώ».



Εν συνεχεία ξεκαθάρισε: «Δεν θα μιλήσω ξανά. Θα προστατέψω τα παιδιά μου. Απλά ήθελα να πω ότι δεν πρόδωσα πρώτος». Ο Τότι μίλησε και για το "ζουμί" της ιστορίας και εξήγησε πως έφτασαν στον χωρισμό: «Η πραγματική κρίση ξέσπασε μεταξύ Απριλίου και Μαϊου του περασμένου έτους. Τον περασμένο Σεπτέμβριο όμως άρχισαν να φτάνουν σε εμένα φήμες για την Ιλάρι. Έπαιρνα μηνύματα που μου έλεγαν να προσέξω. Μου φαίνονταν απίστευτο. Δεν το πίστευα. Έψαξα το κινητό της και βρήκα μηνύματα».
Κλείσιμο

Ο δημοσιογράφος τον ρωτάει εάν όντως έψαξε το κινητό και εκείνος ξεκαθάρισε: «Δεν το είχα κάνει ποτέ εδώ και είκοσι χρόνια, ούτε εκείνη το είχε κάνει ποτέ σε μένα. Αλλά όταν έλαβα προειδοποιήσεις από διαφορετικούς ανθρώπους, τους οποίους εμπιστεύομαι, άρχισα να υποψιαζόμουν. Κοίταξα το κινητό της. Και είδα ότι υπήρχε ένα τρίτο πρόσωπο, που ενήργησε ως ενδιάμεσος μεταξύ του Ιλάρι και ενός άλλου».

Ποιον ήταν το τρίτο πρόσωπο; «Η Αλέσια, η κομώτρια της». Τα μηνήματα όπως αποκάλυψε έλεγαν για ένα ραντεβού σε ξενοδοχείο!

Η αντίδραση του ποια ήταν; «Τα κράτησα όλα μέσα. Δεν το έχω πει σε κανέναν, ούτε στον Βίτο Σκάλα, τον φίλο που είναι δίπλα μου από τα έντεκα μου. Δεν είμαι αυτός που κλείνει τα μάτια, αλλά προτίμησα να το αγνοήσω. Υπέφερα σαν σκύλος. Μου έλεγε: φέτος θα μείνω λίγο ακόμα στο Μιλάνο, θα επιστρέψω λιγότερο στη Ρώμη και σκέφτηκα: Το πιστεύω, έχεις αυτό το άλλο... Αλλά ήλπιζα ότι δεν ήταν αλήθεια».

Για την σχέση του με την Νοέμι Μπόκι θα πει: «Ήξερα την Νοέμι. Είμαστε μαζί από την Πρωτοχρονιά. Φυσικά και έκανα και εγώ λάθη. Είναι 50-50 αυτά. Είχε σπάσει το γυαλί. Η κρίση είχε ξεκινήσει πολλά χρόνια πριν. Από το 2016 όταν ακόμη έπαιζε μπάλα υπήρχε και τρίτο πρόσωπο στη σχέση μας με την Ιλάρι».

Ο Τότι εξέφρασε παράπονα ότι η Μπλάζι δεν τον καταλάβαινε πια. Επιπλέον όταν έχασε τον Οκτώβριο του 2020 τον πατέρα του από covid-19 δεν ήταν στο πλευρό του: «Ο πατέρας μου έχει πεθάνει. Τον είδα τελευταία φορά στις 26/8. Πέρασα πολύ δύσκολα. Μετά κόλλησα και εγώ.  Ευτυχώς είχα τα παιδιά μου. Η γυναίκα μου που την ήθελα κοντά μου δεν ήταν εκεί. Την Άνοιξη του 2021 μπήκαμε σε κρίση.

Για την Νοέμι είπε ότι είναι εντελώς αντίθετος ως χαρακτήρας με την Ιλάρι αλλά δεν θέλησε να κάνει σύγκριση και να μπει σε λεπτομέρειες. Επιπλέον παραδέχτηκε πως δεν ήθελε να ανακοινωθεί με αυτό τον τρόπο το διαζύγιό τους.

Ο παλαίμαχος άσος της Ρόμα αποκάλυψε ότι η Ιλάρι πήγε μαζί με τον πατέρα της να αδειάσει τις θυρίδες με τα ρολόγια του τα οποία ήταν Rolex αλλά ήταν ανδρικά. «Ήταν μια κακία από μέρους της. Είναι ανδρικά. Και εγώ έκρυψα τις τσάντες της ελπίζοντας σε ανταλλαγή... Αστεία το λέω. Ισχυρίζεται ότι της τα έδωσα», θα πει ο Ιταλός και όλοι καταλαβαίνουν ότι το διαζύγιο δεν θα βγει εύκολα αφού είναι πολλά τα λεφτά.

Οι αποκαλύψεις δεν σταμάτησαν εκεί από τον Τότι: «Έβαλε έναν ιδιωτικό ερευνητή να με ακολουθήσει. Οι άνθρωποι που ήταν κοντά της έβαλαν κοριούς στο αυτοκίνητό μου και το GPS για να ξέρουν πού πήγαινα. Άλλοι άνθρωποι έχουν τοποθετηθεί κάτω από το σπίτι της Νοέμι».

Πλέον θα πρέπει να χωρίσουν την περιουσία τους αλλά και να δουν τι θα κάνουν και με τα τρία παιδιά τους. «Δεν ξέρω. Φοβάμαι ότι η Ιλάρι θα πάει στο δικαστήριο. Εξακολουθώ να ελπίζω ότι μπορούμε να συμφωνήσουμε και να τελειώσουμε αυτή την ιστορία εδώ. Σίγουρα, τώρα είμαι σιωπηλός».



Ειδήσεις σήμερα:

Η ιστορία του «Λίθου του Πεπρωμένου» που θα ταξιδέψει από τη Σκωτία στο Λονδίνο για τη στέψη του Καρόλου

Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: Η Τουρκία ανατίναξε τις γέφυρες επικοινωνίας, δεν είπα εγώ Ερντογάν γιοκ


Δένδιας κατά Τουρκίας: Πηγή εντάσεων και αστάθειας η παραβίαση των κανόνων του Διεθνούς Δικαίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης