Απόψε στις 23:30, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τον Τάσο Σοφρωνίου. Ο εκρηκτικός κριτής του «GNTM» μιλάει για την απόφασή του να μετακομίσει στο Λονδίνο, θυμάται τη συνεργασία του με την Isabella Blow της Αμερικανικής Vogue, αλλά και την πορεία του ως καθηγητής μόδας στη Φλωρεντία και το Παρίσι. Επίσης, αναφέρεται στη συμμετοχή του στο φετινό «GNTM», στην επιστροφή του στην Ελλάδα, στη Βίκυ Καγιά και στον ρόλο της Σοφίας Χατζηπαντελή, δίνοντας τη δική του απάντηση στη σκληρή κριτική που δέχονται. Τέλος, αποκαλύπτει ότι ετοιμάζει το μεγαλύτερο project της ζωής του και μοιράζεται τα σχέδιά του για το μέλλον.
Στο πλατό του «The 2Night Show» έρχεται απόψε και η Σοφία Φαραζή. Η ταλαντούχα ηθοποιός εξηγεί πώς η τηλεοπτική σειρά «Big Bang» στάθηκε η αφορμή για να γνωρίσει τον άντρα της ζωής της, αλλά και γιατί πήρε τη μεγάλη απόφαση να απέχει 12 χρόνια από την τηλεόραση. Ποιο πρόβλημα της είχε πει ο Σταμάτης Φασουλής ότι θα αντιμετωπίσει στα 40 της; Ποιο στοιχείο τη συνδέει, οικογενειακά, με τον Θανάση Αλευρά και τη Ματίνα Νικολάου; Πώς αντέδρασε η μονάκριβη κόρη της με την επιστροφή της στην τηλεοραση; Τέλος, η ανανεωμένη Σοφία μιλάει για τη σειρά «Παγιδευμένοι», στην οποία πρωταγωνιστεί, και εξηγεί γιατί ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά!
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.