Ιωάννα Μαλέσκου: «Η αλήθεια είναι ότι μου λείπει η τηλεόραση»

Ιωάννα Μαλέσκου: «Η αλήθεια είναι ότι μου λείπει η τηλεόραση»

Η πρώτη συνέντευξη της παρουσιάστριας μετά το τέλος της εκπομπής της - Δείτε το βίντεο

Maleskou
Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε για πρώτη φορά στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», μετά το τέλος της εκπομπής από τον ΣΚΑΪ. Μεταξύ άλλων η ίδια αναφέρθηκε και στην ταλαιπωρία που έζησε με τα ψευδή δημοσιεύματα που κυκλοφορούσαν κατά καιρούς.

Σχετικά με την απουσία της από την τηλεόραση ανέφερε: «Αγαπάω πολύ αυτή τη δουλειά και την τηλεόραση. Η αλήθεια είναι ότι μου λείπει. Αυτή την περίοδο την παρακολουθώ με ηρεμία και από απόσταση ασφαλείας. Όταν για ένα διάστημα κάνεις λίγο πίσω και βλέπεις πιο καθαρά, βλέπεις τα λάθη σου, τις αστοχίες σου. Έχω μάθει να μιλάω όταν είναι κάτι ολοκληρωμένο».


Επιπλεόν η παρουσιάστρια μίλησε και για την ταλαιπωρία που βίωσε τόσο με την παραβίαση του προσωπικού της λογασριασμού στο Instagram, όσο και με τα ψευδή δημοσιεύματα για σκευάσματα αδυνατίσματος, που υποτίθεται πως χρησιμοποιούσε.

«Είναι από αυτά τα περιστατικά που λες είναι για γέλια και για κλάματα ταυτόχρονα. Το να ταυτίζεσαι με ένα προϊόν που δεν εγκρίνεις, είναι κάτι που και μόνο ακούγοντάς το λέω αποκλείεται. Με παρουσιάζει ότι είμαι σε διαμάχη με διαιτολόγους γιατί υποτίθεται χρησιμοποιώ αυτά τα σκευάσματα. Πέρασα μια μεγάλη περιπέτεια. Κάποιοι άνθρωποι παραβίασαν τον λογαριασμό μου και κινούνταν σαν να είμαι εγώ. Επικοινώνησα με τον δικηγόρο μου για αυτό που συνέβη με τα σκευάσματα αλλά θα τα αναλάβουν οι αρμόδιοι».

Δείτε το βίντεο 
Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cnjsf2ghjrax)

Ειδήσεις σήμερα:

Ρωτούσαν την 12χρονη «κάνεις καλό σεξ;» - Είχε επικοινωνήσει μαζί της και ζευγάρι

«Ανοησίες» χαρακτήρισε το Κίεβο την έρευνα της ρωσικής FSB για την γέφυρα της Κριμαίας

Ο Κάνιε Γουέστ ειρωνεύεται την Κιμ Καρντάσιαν: «Ο κόσμος θέλει μόνο να βλέπει τα οπίσθιά της»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης