Βασίλειος Κωστέτσος για GNTM: «Καλύτερα να πήγαινε παρουσιάστρια η Αννίτα Πάνια»

Βασίλειος Κωστέτσος για GNTM: «Καλύτερα να πήγαινε παρουσιάστρια η Αννίτα Πάνια»

«Δεν είναι από τα ριάλιτι που θέλω να βλέπω» ανέφερε ο σχεδιαστής μόδας

kostetsos-131
Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε ο Βασίλειος Κωστέτσος, ο οποίος έκανε την πρώτη του εμφάνιση μετά το χειρουργείο λόγω του τραυματισμού που υπέστη από επίθεση στο κέντρο της Αθήνας.

Ο σχεδιαστής μόδας μιλώντας στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» αναφέρθηκε στο GNTM και σχολίασε τις εξελίξεις και την πορεία των κοριτσιών στο ριάλιτι μόδας, ενώ τόνισε πως μοιάζει με εκπομπή της Αννίτας Πάνια.

«Ό,τι βλέπω, το βλέπω μέσα από το Tik Tok. Δεν είναι από τα ριάλιτι που θέλω να βλέπω. Μοιάζει σαν τις εκπομπές της Αννίτας Πάνια που έχει κάνει παλαιότερα με μεγάλη επιτυχία και την κατέκριναν. Απλά τώρα γίνεται και χαρακτηρίζουν όσους πάνε σαν μοντέλα. Καλύτερα να πήγαινε παρουσιάστρια η Αννίτα Πάνια» είπε αρχικά.

Επιπλέον ο ίδιος σημείωσε, εάν αναγνωρίζει τον όρο diversity που είναι το σήμα κατατεθέν του φετινού GNTM: «Εντάξει είναι τραγικά αυτά. Τώρα θυμήθηκαν το diversity; Μετά από 30-35 χρόνια; Τα έχουμε κάνει ήδη από το ’85».

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cnjrdqu0i7fl)

Ο Βασίλειος Κωστέτσος βρέθηκε στο νοσοκομείο το πρωί της Παρασκευής, 7 Οκτωβρίου, και γνωστοποίησε το γεγονός, μέσα από βίντεο που ανάρτησε στα social media. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας αναφέρθηκε στον λόγο που νοσηλεύονταν  μέσα από ένα Instagram story και όπως αποκάλυψε, χρειάστηκε να κάνει μια επέμβαση στο μάτι του.

«Επειδή με ρωτάτε προς τι το νοσοκομείο, το κρεβάτι και αυτή η μπλε, καταπληκτική νοσοκομειακή ποδίτσα που μου πάει τέλεια νομίζω και για να μην ανησυχούν οι φίλοι μου και οι εχθροί μου, πριν πολλά χρόνια όταν ήμουν μικρό παιδάκι, με είχαν χτυπήσει με όπλο στο μάτι. Τη γλίτωσα τότε» είπε χαρακτηριστικά.
Κωστέτσος 1

«Μετά από πολλά χρόνια δημιούργησε ένα πρόβλημα, δεν το έλεγα όμως. Δεν έβλεπα καλά. Χάρη στον γιατρό μου, έγινε επιτέλους σήμερα η εγχείριση και όλα καλά. Τελείωσαν όλα και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλύτερα. Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ» συμπλήρωσε στη συνέχεια από το κρεβάτι του νοσοκομείου.
Κωστέτσος 2

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO


Ειδήσεις σήμερα:

Ρωτούσαν την 12χρονη «κάνεις καλό σεξ;» - Είχε επικοινωνήσει μαζί της και ζευγάρι

«Ανοησίες» χαρακτήρισε το Κίεβο την έρευνα της ρωσικής FSB για την γέφυρα της Κριμαίας

Ο Κάνιε Γουέστ ειρωνεύεται την Κιμ Καρντάσιαν: «Ο κόσμος θέλει μόνο να βλέπει τα οπίσθιά της»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης