Λάκης Γαβαλάς: «Τελείωσε το κεφάλαιο Χατζηπαντελή, εύχομαι να πήρε followers με όσα είπα»

Λάκης Γαβαλάς: «Τελείωσε το κεφάλαιο Χατζηπαντελή, εύχομαι να πήρε followers με όσα είπα»

«Η Μαίρη Βιτινάρος είναι όπως ένα σκυλάκι που το παίρνεις από την Ουγγαρία και δεν έχει την ίδια υγεία όπως ένα σκυλάκι από την Ελλάδα» είπε μεταξύ άλλων

lakis
Για το GNTM και τη Σοφία Χατζηπαντελή μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς.

Αυτή τη φορά, ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε και για τη Μαίρη Βιτινάρος, η οποία μπήκε πριν λίγες ημέρες στο ριάλιτι μοντέλων.

«Κακοποιούν τη μόδα και αυτό δεν μου αρέσει καθόλου. Το πράγμα άρχισε να γίνεται τριτοκοσμικό και με στεναχωρεί πάρα πολύ. Η μόδα είναι κάτι πολύ ιερό, δεν είναι ιεροσυλία, όπως το κάνουν άλλοι», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια: «Όλοι για το μεροκάματο πηγαίνουν. Εύχομαι να το βγάζουν ισάξια και να είναι ευτυχισμένοι ότι προσφέρουν κάτι, πριν πάνε για ύπνο το βράδυ».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cnixcnwptto1)

Αναφορικά με τη Σοφία Χατζηπαντελή, στην οποία έχει αναφερθεί ουκ ολίγες φορές όλο αυτό το διάστημα, δήλωσε: «Τελείωσε το κεφάλαιο Χατζηπαντελή. Εύχομαι να πήρε followers με όσα είπα» και πρόσθεσε για τον Τάσο Σοφρωνίου: «Λυπάμαι, δεν θα ήθελα να είναι εκεί».

Τέλος, μίλησε για τη Μαίρη Βιτινάρος. «Την είδα τη Μαίρη, αλλά έχουμε πιο ωραίες Ελληνίδες, εντελώς Ελληνίδες. Είναι όπως ένα σκυλάκι, το παίρνεις και είναι από την Ουγγαρία και δεν έχει την ίδια υγεία όπως ένα σκυλάκι από την Ελλάδα, έχει συνηθίσει σε άλλο κλίμα. Ακόμα και τα ζώα είναι πιο ανθεκτικά, όταν αλλάζουν κλίμα και ιδιοσυγκρασία, δεν είναι το ίδιο πράγμα. Πόσο μάλλον οι άνθρωποι», ανέφερε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης