Την οργή της Δήμητρας Αλεξανδράκη προκάλεσαν οι φήμες για ενδεχόμενο χωρισμό της. Το γνωστό μοντέλο, διατηρεί χαμηλό προφίλ στα προσωπικά της δίνοντας πληροφορίες με το σταγονόμετρο. Είναι χαρακτηριστικό ότι πριν από λίγο καιρό είχε βρεθεί καλεσμένη στο πλατό της “Super Κατερίνα” και εκεί αποκάλυψε για πρώτη φορά πως παντρεύτηκε κάτω υπό άκρα μυστικότητα.
Το πρωί της Κυριακής η Δήμητρα Αλεξανδράκη ξέσπασε μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου απαντά σε όσους τις στέλνουν μηνύματα και την ρωτούν για όσα γράφονται για εκείνη και την προσωπική της ζωή.
«Πάμε πάλι πρωί πρωί. Σύμφωνα με αυτά που λέγονται, έχω κάνει δύο γάμους στο παρελθόν, ο ένας στην Αγγλία. Έχω δύο παιδιά τα οποία κρύβω πάρα πολύ καλά. Παντρεύτηκα ξανά αφού μάλλον χώρισα, έχω ακόμα ένα παιδί που κρύβω πολύ καλά και επίσης μόλις χώρισα ξανά. Άρα είμαι μάνα 4 παιδιών μαζί με την άιζα και χωρισμένη. Θα σέβεστε», έγραψε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στην ανάρτησή της.
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.