Κάνιε Γουέστ: Επιτίθεται στον Ζάκερμπεργκ και ο Έλον Μασκ τον «καλωσορίζει» στο Twitter

Κάνιε Γουέστ: Επιτίθεται στον Ζάκερμπεργκ και ο Έλον Μασκ τον «καλωσορίζει» στο Twitter

Το Instagram έθεσε προσωρινά τον λογαριασμό του ράπερ σε αναστολή - Εκείνος επέστρεψε στο Twitter με μία «ανάρτηση-επίθεση» στον Μαρκ Ζάκερμπεργκ και τράβηξε το ενδιαφέρον του Μασκ

west-kanye
Ο λογαριασμός του Κάνιε Γουέστ στο Instagram έχει ανασταλεί προσωρινά και έτσι, ο ράπερ αναγκάστηκε να επιστρέψει πίσω στο Twitter.

Μετά τις δημοσιεύσεις του για το «White Lives Matter» και τις διαδικτυακές του επιθέσεις σε άλλες διάσημες προσωπικότητες, ο ράπερ ενημερώθηκε πως δεν μπορεί να χρησιμοποιεί το Instagram, επειδή παραβίασε τις πολιτικές του ιστότοπου.

Ο Κάνιε Γουέστ αποφάσισε λοιπόν, να βρει έναν διαφορετικό τρόπο να επικοινωνεί με το κοινό του και έτσι, άνοιξε ξανά τον λογαριασμό του στο Twitter, τον οποίο κρατούσε ανενεργό τα τελευταία δύο χρόνια.

Ωστόσο, ο ράπερ δεν θα «άφηνε έτσι» το μπλοκ που του έκανε ο... Μαρκ Ζάκερμπεργκ και φρόντισε να του στείλει ένα μήνυμα μέσω Twitter.

Πιο συγκεκριμένα, ανάρτησε μια φωτογραφία του από το παρελθόν, που τον δείχνει σε μια «αυτοσχέδια συναυλία» δίπλα στον Μαρκ να κρατάει ένα μικρόφωνο.

Κλείσιμο
«Κοίτα αυτό, Μαρκ. Πώς με κλώτσησες έξω από το Instagram. Παλιά ήσουν ο δικός μου», έγραψε πάνω από την ανάρτησή του.

Η δημοσίευσή του φαίνεται πως προσέλκυσε το ενδιαφέρον του Έλον Μασκ, ο οποίος βρήκε την ευκαιρία να καλωσορίσει τον Κάνιε Γουέστ στο Twitter.

«Καλώς ήρθες πίσω στο Twitter, φίλε μου», έγραψε σε μία ανάρτηση, την οποία ο Ye έκανε αμέσως retweet, δείχνοντας έτσι πως έχει υποστήριξη από τον πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο.


Ειδήσεις σήμερα:

Δεύτερη τουρκική υπερπτήση σήμερα με UAV πάνω από τα Τριανήσια

Εντοπίστηκε η σορός έβδομου μετανάστη του ναυαγίου των Κυθήρων

Τζένιφερ Λόρενς: Όταν συμμετείχα στο «Hunger Games», ένιωθα ότι δεν είχα κανέναν έλεγχο της ζωής μου

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης