Κάνιε Γουέστ: «Δέχτηκα εκφοβισμό από ολόκληρο το Χόλιγουντ, όταν υποστήριξα δημόσια τον Τραμπ»

Κάνιε Γουέστ: «Δέχτηκα εκφοβισμό από ολόκληρο το Χόλιγουντ, όταν υποστήριξα δημόσια τον Τραμπ»

Ο ράπερ τόνισε πως «δεν καταλαβαίνει το νόημα του να είσαι διάσημος, αν δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη φωνή σου για να πεις τη γνώμη σου»

kanye__1_
O Κάνιε Γουέστ δήλωσε πως δέχεται πίεση από τη showbiz και δεν μπορεί να εκφράσει ελεύθερα τη γνώμη του.

Όπως είπε στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στον Tucker Carlson του FNC, πολλοί επώνυμοι δεν συμφώνησαν με τις πολιτικές του θέσεις. Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε πως όταν υποστήριξε δημόσια τον Ντόναλντ Τραμπ, ολόκληρο το Χόλιγουντ ξεκίνησε να τον εκφοβίζει.

«Με τρέλαινε το γεγονός ότι δεν μπορούσα να πω ότι μου άρεσε ο Ντόναλντ Τραμπ», αναφέρει.  Σημείωσε επίσης, πως δεν καταλαβαίνει το νόημα του να είναι κανείς διάσημος, να έχει εκατομμύρια θαυμαστές και να μην μπορεί να «χρησιμοποιήσει τη φωνή του».

Κλείσιμο


Μάλιστα, έδωσε κι ένα παράδειγμα για τον εν λόγω ισχυρισμό, λέγοντας πως ακόμα και η σχέση του με τον Μπαράκ Ομπάμα «ξεθώριασε», όταν «ξεκίνησε να λέει αυτά που δεν έπρεπε να πει ως ράπερ». Παρόλα αυτά, συνέχισαν να συναντιούνται ιδιωτικά και όχι σε δημόσιους χώρους.

Κατά το παρελθόν, ο Γουέστ είχε βρεθεί στο επίκεντρο της κριτικής, καθώς είχε εκδηλώσει με πάθος την υποστήριξή του στον Ντόναλντ Τραμπ, φορώντας ακόμη και καπέλο με το σύνθημα: «Να κάνουμε ξανά μεγάλη την Αμερική».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης