Τζούλια Αλεξανδράτου: Το νέο βίντεο με τη φουσκωμένη κοιλιά της

Τζούλια Αλεξανδράτου: Το νέο βίντεο με τη φουσκωμένη κοιλιά της

Το μοντέλο δημοσίευσε ένα TikTok βίντεο, χρησιμοποιώντας τον προεπιλεγμένο ήχο με τη φράση «Κάνω σεξ 500 φορές τη μέρα»

tzoylia_alexandratoy
Μπορεί η Τζούλια Αλεξανδράτου να είπε στους διαδικτυακούς ακολούθους της, ότι θα μοιράζεται τα νέα της εγκυμοσύνης της μέσω της συνδρομητικής πλατφόρμας «OnlyFans», ωστόσο, δεν είναι λίγες οι σχετικές αναρτήσεις της στο Instagram.

Το μοντέλο, ανέβασε πριν από λίγο ένα βίντεο στο οποίο δείχνει την φουσκωμένη κοιλιά της αλλά και το πρόσωπό της. Στα περισσότερα από τα βίντεο που μοιράζεται στα social media, το μοντέλο δείχνει μόνο την κοιλιά της, αλλά σε αυτό το βίντεο εμφανίζεται και το πρόσωπό της.

Φορώντας μαύρο τοπ και κοντό μαύρο σορτς με μαύρα γυαλιά ηλίου, η Τζούλια Αλεξανδράτου μοιράστηκε ένα TikTok που έκανε, κάνοντας χρήση ενός ήχου της πλατφόρμας. Στο βίντεο ακούγεται ο προεπιλεγμένος ήχος της πλατφόρμας: «Κυριολεκτικά είμαι τόσο εξουθενωμένη, κάνω σεξ 500 φορές τη μέρα» με την πρώην Σταρ Ελλάς να ακολουθεί τα λόγια, ενώ παράλληλα χαϊδεύει την κοιλιά της.


Δείτε το βίντεο
Η Τζούλια Αλεξανδράτου δείχνει τη φουσκωμένη κοιλιά της


Τον περασμένο μήνα, η Τζούλια Αλεξανδράτου, μέσω ανάρτησής της, ανακοίνωσε το φύλο του μωρού.

Δείτε την ανάρτηση

Πριν από λίγο καιρό η Τζούλια Αλεξανδράτου είχε δηλώσει ότι θα μοιράζεται τα νέα της εγκυμοσύνης της μέσα από τον λογαριασμό που έχει στη συνδρομητική πλατφόρμα OnlyFans.

Πιο συγκεκριμένα ένας από τους ακολούθους της στο Instagram τη ρώτησε πώς πηγαίνει η εγκυμοσύνη της με την ίδια να απαντά: «Είστε χαζοί; Εννοείται όλη μου η εγκυμοσύνη θα είναι στο Only Fans. Δεν τη δείχνω δωρεάν».

Julia_Alexandratou_Story__1_
Κλείσιμο

«Αυτή είναι η τρίτη μου εγκυμοσύνη»
Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Τζούλιας Αλεξανδράτου είχε δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά με πολλούς να θεωρούν ότι πρόκειται απλώς για μια φάρσα.

Ωστόσο, το μοντέλο αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχε άλλες δύο εγκυμοσύνες, τονίζοντας πως ο κόσμος αγνοεί πολλά πράγματα από τη ζωή της.

«Παρεμπιπτόντως αυτή είναι η τρίτη μου εγκυμοσύνη. Έχω μιλήσει για τις 2 προηγούμενες εγκυμοσύνες μου στο παρελθόν. Δεν ξέρετε τίποτα για τη ζωή μου. Και έτσι θέλω να μείνει αυτό. Παρακαλώ κοιτάξτε τη ζωή σας και τη δουλειά σας. Ευχαριστώ» έγραψε χαρακτηριστικά η Τζούλια Αλεξανδράτου.

Julia__2_

Αν και τα τελευταία χρόνια, το μοντέλο έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, παραμένει ιδιαίτερα ενεργή στα social media και φροντίζει να μοιράζεται τα νέα της καθημερινότητάς της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της έγινε μέσω ενός story που μοιράστηκε στο Instagram, όπου ξαπλωμένη στο κρεβάτι και με το χέρι της να χαϊδεύει την κοιλιά της έγραψε: «Baby loading», αφήνοντας να εννοηθεί πως περιμένει το πρώτο της παιδί.

Baby10

Ειδήσεις σήμερα:

Παράθυρο συνάντησης Μπάιντεν με Πούτιν στη σκιά της Χερσώνας - Ανοιχτή η ανακατάληψη της Κριμαίας

Εκνευρισμός Ερντογάν μετά τη σκληρή απάντηση Μητσοτάκη για την κυριαρχία των νησιών

Βρετανία: Γυναίκα επανενώθηκε μέσω Facebook με την οικογένειά της... 50 χρόνια μετά

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης