Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδηθα συνεχίζονταν σήμερα, Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, με τις καταθέσεις γνωστών Ελλήνων ηθοποιών, οι οποίοι έχουν κληθεί από το δικαστήριο. Ωστόσο η δίκη αναβλήθηκε για αύριο Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, εξαιτίας μιας μικρής αδιαθεσίας της Προέδρου.
Η μαρτυρία των ηθοποιών θεωρείται εξαιρετικά σημαντική για την εξέλιξη της υπόθεσης του ηθοποιού και σκηνοθέτη. Με βάση με τις καταθέσεις των ηθοποιών, θα διευκρινιστούν κρίσιμα σημεία για τις καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης που έχουν γίνει σε βάρος του Πέτρου Φιλιπππίδη.
Το δικαστήριο είχε καλέσει να καταθέσουν, ως μάρτυρες στη δίκη, τους ηθοποιούς Θάλεια Ματίκα, Ζέτα Μακρυπούλια, Αλίνα Κοτσοβούλου, Τάσο Χαλκιά και Ράνια Σχίζα.
Ο Τάσος Χαλκιάς μάλιστα το πρωί της Πέμπτης εμφανίστηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, φανερά εκνευρισμένος, καθώς οι δημοσιογράφοι του «έκλεισαν» τον δρόμο, με σκοπό να αποσπάσουν κάποιες δηλώσεις από τον ηθοποιό.
25 χρόνια IKEA στην Ελλάδα. 25 χρόνια ζωής στο σπίτι. Οι χώροι και οι ανάγκες άλλαξαν, οι άνθρωποι πέρασαν σε διαφορετικές φάσεις ζωής και η IKEA μεγάλωσε μαζί τους, κρατώντας όμως ζωντανή την ίδια, θαυμάσια ιδέα: ποιοτικό και λειτουργικό design για όλους, για τη ζωή όπως είναι σήμερα, αλλά και όπως θα είναι αύριο.