Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Η 10χρονη κόρη της κοιμάται ακόμα μαζί της

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Η 10χρονη κόρη της κοιμάται ακόμα μαζί της

Η ριάλιτι σταρ σε συνέντευξή της είπε ότι σπανίως κοιμάται με τον άνδρα της Τράβις Μπάρκερ τον οποίο παντρεύτηκε πριν από μερικούς μήνες

Kori
Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν αποκάλυψε ότι κάθε βράδυ κοιμάται μαζί με την 10χρονη κόρη της Πενέλοπε Ντίσικ.

«Κοιμάται μαζί μου κάθε μέρα από τότε που γεννήθηκε και λίγο πολύ εξακολουθεί να κοιμάται μαζί μου», δήλωσε η ριάλιτι σταρ σε πρόσφατο επεισόδιο του podcast «Not Skinny but Not Fat». «Εκτός αν έχει κάποιον φίλο να κοιμηθεί εδώ ή εκτός αν με αφήσει για να πάει να κοιμηθεί στον Travis ή στη θεία Coco (Κλόε) ή στη θεία Kiki (Kim)... αλλά εκτός αυτού, είμαστε τόσο κοντά».

Η Κόρτνεϊ περιέγραψε τη 10χρονη ως το «μίνι εγώ» της. Η Πενέλοπε είναι το μεσαίο της παιδί- το οποίο έχει αποκτήσει με τον Σκοτ Ντίσικ. Το πρώην ζευγάρι έχει ακόμα δύο γιους, τον Μέισον 12 ετών και τον Ρέιν 7. «Είναι τόσο - δεν μπορώ καν να το εξηγήσω. Είναι το κορίτσι μου, για το οποίο δεν ανησυχώ», δήλωσε η Κόρτνεϊ.



Πώς διαχειρίζεται ο Τράβις Μπάρκερ την όλη κατάσταση με τον ύπνο;
Ο Τράβις Μπάρκερ και η Κόρντεϊ Καρντάσιαν που παντρεύτηκαν πριν από μερικούς μήνες δεν έχουν ακόμα μετακομίσει μαζί, προτιμώντας να κρατήσουν τα παιδιά τους στα σπίτια που μεγάλωσαν για να τους παρέχουν σταθερότητα. Και δεδομένου ότι ζουν μόλις ένα τετράγωνο μακριά ο ένας από τον άλλο, εξακολουθούν να έχουν άφθονο κοινό χρόνο.

«Νομίζω ότι βρισκόμαστε στο σημείο όπου καταλαβαίνουμε πώς να συνδυάσουμε τα νοικοκυριά μας και τα παιδιά μας», δήλωσε η Καρντάσιαν στο ίδιο podcast. «Ως επί το πλείστον... έχουμε βάλει αυτά τα πράγματα στη θέση τους. Κάνουμε οικογενειακό δείπνο κάθε Κυριακή βράδυ με όλα τα παιδιά στο σπίτι του. Θέλουμε τα παιδιά μας να αισθάνονται πραγματικά άνετα και το καθένα έχει το δωμάτιό του».

Σε μια ξεχωριστή συνέντευξη, ο Μπάρκερ αποκάλυψε τα σχέδια για τη δημιουργία μιας κουκέτας για τα παιδιά του Ντίσικ. Φαίνεται ότι η Πενέλοπε θα έχει σύντομα τη δυνατότητα να διαλέξει το μέρος που θα κοιμάται.

Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στην Ουκρανία: B' γύρος για την αντεπίθεση του Κιέβου, βοήθεια-μαμούθ από τις ΗΠΑ


Ιβάν Σβιτάιλο: Ευτυχισμένος στη ζωή και στη σκηνή


Δείτε βίντεο: Κλεμμένη Μασεράτι εκτοξεύεται στον αέρα με 200 χλμ - Ένας νεκρός και δυο τραυματίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης