Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Η ανάρτηση που φούντωσε τις φήμες για μια πιθανή εγκυμοσύνη

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Η ανάρτηση που φούντωσε τις φήμες για μια πιθανή εγκυμοσύνη

Η διάσημη τηλεπερσόνα πόζαρε στον καθρέφτη με εσώρουχα και το κοινό κάνει λόγο για εγκυμοσύνη - Η φωτογραφία που τη δείχνει να κρατάει την κοιλιά της κι «ενθουσίασε» τους διαδικτυακούς της φίλους

kourtney
Mία ανάρτηση της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν στο Instagram έχει φουντώσει τις φήμες για μια πιθανή εγκυμοσύνη.

Είναι γνωστό πως εδώ και πολύ καιρό, η διάσημη τηλεπερσόνα και ο Τράβις Μπάρκερ προσπαθούν να φέρουν στον κόσμο ένα παιδί, με την Κόρτνεϊ να συμβουλεύεται γιατρούς και συχνά, να καταλήγει στο νοσοκομείο για διάφορες εξετάσεις που θα της εξασφαλίσουν ότι θα γίνει σύντομα ξανά μητέρα.

Μία φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει κάνει το κοινό της να ξετρελαθεί, καθώς θα μπορούσε να είναι μια «διακριτική» ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της.

Ίσως τελικά, οι επισκέψεις στους γιατρούς να είχαν αποτέλεσμα, καθώς σε μία σειρά φωτογραφιών που δημοσίευσε, ενώ ποζάρει μπροστά στον καθρέφτη, φορώντας μονάχα εσώρουχα, δείχνουν την κοιλιά της ελαφρώς φουσκωμένη.

 
Κλείσιμο
Μάλιστα, σε μία από αυτές, η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν φαίνεται να την αγκαλιάζει με το χέρι της, κάνοντας έτσι το κοινό της να πιστεύει πως πρόκειται όντως για μια «λεπτή» κίνηση να τους πει ότι περιμένει επιτέλους το πρώτο της παιδί με τον ντράμερ.

307289850_363988035941530_8922616223833311397_n

Υπενθυμίζεται πως η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν είναι μητέρα τριών ακόμα παιδιών, που απέκτησε με τον πρώην σύντροφό της, Σκοτ Ντίσικ, τον Μέισον, την Πενέλοπε και τον Ρέιν. Αντίστοιχα και ο Τράβις Μπάρκερ έχει αποκτήσει δύο παιδιά, την Αλαμπάμα και τον Λάντον.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης