Τζούλια Φοξ: Η μάχη της με τις διαταραχές - Καπνίζει κάνναβη για να τις καταπολεμήσει

Τζούλια Φοξ: Η μάχη της με τις διαταραχές - Καπνίζει κάνναβη για να τις καταπολεμήσει

«Νιώθω ανακουφισμένη που μιλάω γι' αυτό» - Αποκάλυψε πως πάσχει από ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή και διαταραχή ελλειμματικής προσοχής και υπερκινητικότητας

julia-fox__1_
Η Τζούλια Φοξ μπορεί να συζητήθηκε παραπάνω λόγω της σύντομης σχέσης της με τον Κάνιε Γουέστ, όμως διαγράφει εδώ και χρόνια μια σημαντική πορεία στην υποκριτική.

Έχει χαρίσει στο κοινό καταπληκτικές ερμηνείες, όπως αυτή στην ταινία «Uncut Gems» το 2019. Ωστόσο, όσο φανταχτερή και άνετη φαντάζει η ζωή της στη σόουμπιζ, τόσο δύσκολα περνάει στον πραγματικό κόσμο.


Όπως αποκάλυψε η Ιταλοαμερικανίδα ηθοποιός σε βίντεό της στο TikTok, πάσχει εδώ και χρόνια από ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή και διαταραχή ελλειμματικής προσοχής και υπερκινητικότητας.

Κλείσιμο
Για πολύ καιρό, πιεζόταν ψυχικά και ένιωθε ότι οι διαταραχές της μπορούν να επηρεάσουν την καριέρα της. Γεγονός που εκτός των υπολοίπων, της δημιουργούσε μεγάλο άγχος. Όσο και αν κατάφερε να «κουμαντάρει» την ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή που την ταλαιπωρεί, καπνίζοντας μαριχουάνα, όπως είπε, ο καθημερινός αγώνας της συνεχίζεται.

@juliafox

Replying to @auroriborealis there’s more too.

♬ original sound - Julia fox
«Έχω περιόδους με μεγάλη παραγωγικότητα, όπου νιώθω ότι βρίσκομαι στην κορυφή του κόσμου και άλλες που απλώς αισθάνομαι ότι είμαι ανίκητη», λέει αρχικά.

«Νιώθω ένα συναίσθημα σαν να είμαι στάσιμη συνεχώς. Σαν να μη μπορώ να κάνω βήμα. Δεν είχα μιλήσει ποτέ ξανά για αυτό το θέμα δημόσια, όμως τώρα νιώθω ανακουφισμένη που το έκανα. Είναι "πάρα πολύ" για μένα», συνεχίζει να λέει στο βίντεο που ανάρτησε.

Όπως ανέφερε, αυτό που νιώθει ότι τη δυσκολεύει περισσότερο είναι το OCD, από το οποίο πάσχει.

«Συνειδητοποίησα ότι συνηθίζω να μετράω τον αριθμό των γραμμάτων μέσα στο κεφάλι μου. Πάντα ήθελα να φτάνουν το 10. Κάθε φορά που έπιανα τον εαυτό μου να το κάνει, κάπνιζα "χόρτο", ώστε να το αντιμετωπίσω», δήλωσε. «Όσο δεν καπνίζω, μετράω κανονικά. Αν χάσω το μέτρημα, ξεκινάω από την αρχή», συμπληρώνει.


«Η μαριχουάνα μπορεί να απαλύνει λίγο την ΙΨΔ, όμως δεν κάνει δουλειά με την ΔΕΠΥ. Είναι κάτι παραπάνω από αυτό», τόνισε η ηθοποιός στη συνέχεια, ενώ δήλωσε πως το κάπνισμα ουσιών είναι ο «μηχανισμός» της πλέον.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Σε υποβρύχια και τρένα τα μεταπυρηνικά όπλα του Πούτιν;

Η Βόρεια Κορέα εκτόξευσε βαλλιστικό πύραυλο προς ανατολική κατεύθυνση, ανακοίνωσαν Νότια Κορέα και Ιαπωνία

Ο Κάνιε Γουέστ εμφανίστηκε σε σόου μόδας στο Παρίσι με μπλουζάκι «White Lives Matter» - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης