Λίγο μετά την πρεμιέρα του «Voice», όπου και είναι η μία από τους κριτές, ηΈλενα Παπαρίζουπροχώρησε σε μία διαφορετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Μπορεί να έχει μπει ο Οκτώβρης, αλλά αυτό δεν την εμποδίζει να φορέσει το μαύρο ολόσωμο μαγιό της και να βουτήξει στα νερά ενός ποταμιού.
Η Έλενα Παπαρίζου πόζαρε με μια φέτα καρπούζι στο χέρι μέσα στο νερό και ανέβασε το στιγμιότυπο στο Instagram. Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, έγραψε: «Παγωμένο καρπούζι στο ποτάμι» και μέσω hashtag επισήμανε ότι απολαμβάνει την εξόρμηση που έκανε στη φύση.
Η δημοσίευσή της απέσπασε πάνω από 30.000 likes και πλήθος σχολίων.
Ένα από αυτά τα σχόλια ήταν και του Θοδωρή Μαραντίνη, ο οποίος της έγραψε: «Ε τρέλανέ μας». Εκείνη του απάντησε με καρδιά και emoji ένα πρόσωπο που δακρύζει από τα γέλια.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.