Η Γη της Ελιάς - Αποστόλης Τότσικας: Η «τούμπα» του στην πρόβα - Δείτε το βίντεο

Η Γη της Ελιάς - Αποστόλης Τότσικας: Η «τούμπα» του στην πρόβα - Δείτε το βίντεο

Δείτε τη χιουμοριστική ανάρτηση του Ανδρέα Γεωργίου στα social media

totsikas_toympa
Πέντε χρόνια μετά τη συνεργασία τους στο «Μπρούσκο» το 2017, ο Αποστόλης Τόυτσικας συναντά και πάλι τηλεοπτικά τον Ανδρέα Γεωργίου.

Ο ηθοποιός είναι ο νέος χαρακτήρας στη «Γη της Ελιάς» και θα ερμηνεύσει έναν άντρα, που ζει στη Σουηδία και έρχεται στη Μάνη για να κάνει εμπόριο ελαιόλαδου.

Ο Ανδρέας Γεωργίου μοιράστηκε σε πρόσφατη ανάρτησή του στο TikTok, ένα βίντεο με τον νέο ηθοποιό της σειράς. Οι δυο τους βρίσκονται σε εξωτερικό γύρισμα με το συνεργείο. «Λοιπόν πάμε μια πρόβα Αποστόλη» ακούγεται να λέει ο σκηνοθέτης στο βίντεο. Τότε ο Αποστόλης Τότσικας ξεκινά κατευθείαν την πρόβα. «Ούτε λεπτό παραπάνω» ακούγεται να λέει ως Σωκράτης Δρακόπουλος, όπως ονομάζεται ο χαρακτήρας που υποδύεται.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, ο ίδιος προσποιείται ότι δεν βλέπει το εμπόδιο που είναι μπροστά του και πέφτει στο έδαφος, αλλά σηκώνεται αμέσως. Ο Ανδρέας Γεωργίου τον ρωτά: «Είσαι καλά;»  με τον Αποστόλη Τότσικα να προσπαθεί να μείνει στον ρόλο, αλλά όλοι ξεσπούν σε γέλια.

Δείτε το βίντεο

Ο ρόλος του Αποστόλη Τότσικα

Το παρελθόν του Σωκράτη Δρακόπουλου και οι δεσμοί του με κάποιους ήρωες της σειράς θα φέρουν μεγάλη αναστάτωση και θα δώσουν εντελώς απρόσμενη τροπή στις ιστορίες τους. Ο Σωκράτης Δρακόπουλος είναι ο βιολογικός πατέρας της μικρής Αγγελικής, της κόρης της Αντιγόνης, με την οποία είχε στο παρελθόν μια περιστασιακή σχέση. Όπως είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο της «Γης της ελιάς», τη μικρή υιοθέτησε ο Μάνος και η Μαρίνα, με την Αντιγόνη να είναι φανερά μετανιωμένη για την απόφασή της να δώσει την Αγγελική για υιοθεσία.

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cn22ens2btvt)


Ειδήσεις σήμερα:

Ισχυρός σεισμός 5 Ρίχτερ νότια της Κρήτης

Από φιέστα, φιάσκο η προσάρτηση Πούτιν - Πυρηνικά «εδώ και τώρα» ζητά ο Καντίροφ

Τραγωδία σε ποδοσφαιρικό ματς στην Ινδονησία - Δεκάδες νεκροί μετά από εισβολή οπαδών - Βίντεο





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης