Η Γη της Ελιάς: Ο Αποστόλης Τότσικας «εισβάλλει» στη σειρά

Η Γη της Ελιάς: Ο Αποστόλης Τότσικας «εισβάλλει» στη σειρά

O νέος χαρακτήρας θα λέγεται Σωκράτης Δρακόπουλος και θα είναι ο βιολογικός πατέρας της μικρής Αγγελικής

totsikas-gi-tis-elias
Ένας νέος ήρωας πρόκειται να «εισβάλλει» στη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς» και θα φέρει μεγάλες ανατροπές. Όπως ανακοινώθηκε μέσα από την εκπομπή «Ελένη» ο νέος χαρακτήρας θα λέγεται, Σωκράτης Δρακόπουλος, και θα τον υποδυθεί ο Αποστόλης Τότσικας.

Πέντε χρόνια μετά τη συνεργασία τους στο «Μπρούσκο» το 2017, ο ηθοποιός συναντά και πάλι τηλεοπτικά τον Αντρέα Γεωργίου και τη Βάνα Δημητρίου.

Στη «Γη της Ελιάς», ο Αποστόλης Τότσικας θα ερμηνεύσει έναν γοητευτικό άντρα, μπον βιβέρ, που ζει στη Σουηδία και έρχεται στη Μάνη για να κάνει εμπόριο ελαιόλαδου.

Το παρελθόν του και οι δεσμοί του με κάποιους ήρωες της σειράς θα φέρουν μεγάλη αναστάτωση και θα δώσουν εντελώς απρόσμενη τροπή στις ιστορίες τους. Ο Σωκράτης Δρακόπουλος είναι ο βιολογικός πατέρας της μικρής Αγγελικής, της κόρης της Αντιγόνης, με την οποία είχε στο παρελθόν μια περιστασιακή σχέση. Όπως είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο της «Γης της ελιάς», τη μικρή υιοθέτησε ο Μάνος και η Μαρίνα, με την Αντιγόνη να είναι φανερά μετανιωμένη για την απόφασή της να δώσει την Αγγελική για υιοθεσία.

Ο Αποστόλης Τότσικας θα ξεκινήσει γυρίσματα για τη σειρά στα τέλη του Σεπτεμβρίου.

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cn22ens2btvt)

Η υπόθεση της σειράς 
Η πολύκροτη σύλληψη της Αθηνάς συγκλονίζει την οικογένεια Βρεττάκου, προκαλώντας την κατακραυγή της μικρής κοινωνίας. Ευτυχισμένοι, ο Μάνος και η Μαρίνα επιτέλους παντρεύονται. Ο ερχομός της μικρής Αγγελικής στο σπίτι του Ισίδωρου και του Μάνου θα αναστατώσει την Αντιγόνη και θα προκαλέσει μεγάλες συγκινήσεις. Ο Λυκούργος θα βρεθεί μπλεγμένος σε μια ιστορία του υποκόσμου με μυστηριώδεις εξαφανίσεις, φόνους και εκβιασμούς. Η ζωή στη γη της Μάνης, όμως, δεν έχει μόνο σκάνδαλα και μίσος, έχει και έρωτες. Η Ιουλία, μετά από έναν καβγά, φεύγει από το σπίτι. Η συγκατοίκηση του Στάθη και της Εύας πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Η βαθιά αγάπη ανάμεσα στον Στάθη και στην Ιουλία παραμένει πάντα ζωντανή, «θαμμένη» όμως μέσα τους. Ταυτόχρονα, νέοι έρωτες ανθούν, ενώ κάποιοι τελειώνουν. Η Μυρτάλη γνωρίζει το άλλο «πρόσωπο» της αγάπης. Μπλέκει στη δίνη ενός παθιασμένου έρωτα που δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί, και σιγά-σιγά οδηγείται σε σκοτεινά μονοπάτια.

Πρωταγωνιστούν: Αφροδίτη Λιάντου, Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Εύα η Χρύσα Παπά, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Ήβη Νικολαΐδου, Ραφαήλ Καριωτάκης, Νίκος Μέλλος, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη, Εισαγγελέας, ο Φοίβος Μαρκιανός, Αγγελική, η μικρή Κλειώ
Guest: Αστέριος Πελτέκης, Ελπίδα, Γιώργος Ζώης και οι: Στέλα Φυρογένη, Κούλλης Νικολάου, Βάσια Παναγοπούλου: Φιλική συμμετοχή η Άντζελα Γκερέκου. Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης. Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου. Guest star, Μάρω Κοντού

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Ιράν: Γυναίκες καίνε τα χιτζάμπ και κόβουν τα μαλλιά τους μετά τον θάνατο της Μαχσά Αμινί

Ηλεκτρικό ρεύμα: Αυτές είναι οι κλίμακες επιδότησης για τον Οκτώβριο - Στα 90 ευρώ η ενίσχυση για το φυσικό αέριο

Πούτιν: Γιατί κήρυξε μερική επιστράτευση επτά μήνες μετά την εισβολή στην Ουκρανία - Άρχισαν τα ζόρια

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης