Στο χθεσινό επεισόδιο του «Love Island» δύο παίκτες ήρθαν πολύ κοντά και μάλιστα, κοιμήθηκαν μαζί, όπως είπε και στην κάμερα του ριάλιτι, ο Αλέξανδρος Κώτσης.
Πιο συγκεκριμένα, εκείνος και η Χριστίνα Μητσάκου ήρθαν αρκετά κοντά, το πρώτο βράδυ.
Μιλώντας στην κάμερα του «Love Island» είπε ο παίκτης: «Το πρώτο βράδυ ήταν πολύ όμορφο, κοιμηθήκαμε άνετα με την Χριστίνα. Κάποια στιγμή βρεθήκαμε να κοιμόμαστε αγκαλιά. Πιστεύω ότι νιώσαμε άνετα και οι δύο με αυτό».
«Το πρώτο βράδυ με τον Αλέξανδρο ήταν πολύ γλυκό, πολύ τρυφερό. Πήγαινα από πάνω του, ερχόταν από πάνω μου αλλά υπήρχε άνεση γενικότερα! Πολύ καλά, πολύ οικείο όλο αυτό» ανέφερε, με τη σειρά της, η Χριστίνα Μητσάκου η οποία επέλεξε τον νέο «Islander» αντί του Γιώργου Γεωργίου.
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.