Το «βαρύ» ποινικό παρελθόν των βασανιστών της 23χρονης Φαίης - Τα σημάδια στη σορό της που προβληματίζουν

Το «βαρύ» ποινικό παρελθόν των βασανιστών της 23χρονης Φαίης - Τα σημάδια στη σορό της που προβληματίζουν

Ο κομβικός ρόλος μιας γυναίκας στην εξαφάνιση της 23χρονης - Είχε κακή σχέση με τη μητέρα της τα τελευταία χρόνια

mpakogiwrgou-5
Την ώρα που ο πατέρας της 23χρονης Φαίης συνεχίζει τον αγώνα του για να βρει ποιοι κρύβονται πίσω από τον θάνατό της, νέες μαρτυρίες από το περιβάλλον της ατυχής μητέρας δίνουν νέα διάσταση στην υπόθεση.

Από τα στοιχεία που συνέλεξε ο ιδιωτικός ερευνητής, Χάρης Βεραμόν, προκύπτει πως οι άνθρωποι που φιλοξενούσαν τη Φαίη στο διαμέρισμά-κολαστήριο της οδού Δροσοπούλου έχουν «βαρύ» ποινικό παρελθόν και δεν αποκλείεται να εμπλέκονται στον θάνατο της 23χρονης.

Συγκεκριμένα, μια γυναίκα που έμενε στην Κυψέλη μαζί με την Φαίη, τη μητέρα της και την αδελφή της έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για σωρεία αδικημάτων και είχε κομβικό ρόλο στην εξαφάνιση της 23χρονης.

Παράλληλα, άτομα που μπαινόβγαιναν στο διαμέρισμα της οδού Δροσοπούλου φέρονται να έχουν εμπλοκή σε κυκλώματα διακίνησης μεταναστών και νομιμοποίησης αλλοδαπών.

Είναι οι ίδιοι που εξανάγκαζαν τη Φαίη να εκδίδεται και να κάνει ακόμη και «λευκούς» γάμους με αλλοδαπούς προκειμένου να βγάλουν άδεια παραμονής στη χώρα.

Μάλιστα, μια φίλη της 23χρονης, η οποία θεωρείται κομβική μάρτυρας, καταθέτει πως η Φαίη της είχε προτείνει να συνάψει ψεύτικο γάμο με έναν Πακιστανό.

Μεταξύ άλλων, της είχε εκμυστηρευτεί και την κακή σχέση που είχε με τη μητέρα της τα δύο τελευταία χρόνια προτού βρεθεί νεκρή.

Οι γονείς της συγκεκριμένης κοπέλας φιλοξενούσαν στο σπίτι τους την Φαίη κάθε φορά που έμενε στο δρόμο καθώς, όπως καταγγέλουν, η 23χρονη συχνά εκδιωκόταν από το σπίτι της Δροσοπούλου.

Κλείσιμο
Παράλληλα, τα σημάδια που έφερε η σορός της 23χρονης Φαίης όταν βρέθηκε στην οδό Τύχης τον Οκτώβριο του 2021 αφήνουν «σκιές» για τις συνθήκες θανάτου της.

Η γυναίκα που άνοιξε την κουβέρτα με την οποία ήταν τυλιγμένη η σορός της 23χρονης διέκρινε μώλωπες στο πρόσωπο, αμυχές στο λαιμό καθώς και το κομμένο αυτί της κοπέλας.

Επίσης, στη μαρτυρία της περιγράφει πως το σώμα της ατυχής μητέρας ήταν «σαν κόκκαλο».

Η δικηγόρος του Νίκου Μπακογιώργου, κ. Βούλα Δημητριάδου, έχει εντοπίσει μια μάρτυρα, η οποία έμπαινε στο διαμέρισμα της Δροσοπούλου και μπορεί να αναγνωρίσει αν η κουβέρτα με την οποία ήταν τυλιγμένη η σορός της Φαίης βρισκόταν στο σπίτι-κολαστήριο.

Τέλος, η κ. Δημητριάδου λέει στο protothema.gr πως οι τοξικολογικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε η σορός της 23χρονης Φαίης είναι «καθαρές», εύρημα που καταρρίπτει τους ισχυρισμούς της μητέρας και της αδελφής της 23χρονης που υποστηρίζουν ότι η Φαίη έκανε χρήση ουσιών και εκδιδόταν για να αγοράζει τη δόση της.

Ειδήσεις σήμερα:

Βιασμός στη Νέα Ιωνία: Αλυσοδεμένη για πέντε μέρες κρατούσε την 38χρονη ο σύντροφός της

Διπλό φονικό στην Καβάλα: Το θύμα είχε δανείσει στον 56χρονο 15.000 ευρώ και δεν είχε άλλα χρήματα

Πόλεμος στην Ουκρανία - Τρόμος από μήνυμα Καντίροφ σε Πούτιν: Ρίξε πυρηνικά!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης