Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Δεν ήμουν αγαπημένο παιδί των κριτικών»

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Δεν ήμουν αγαπημένο παιδί των κριτικών»

«Έχω μια ενέργεια και μια ένταση πάνω στη σκηνή που σε κάποιους μπορεί να μην αρέσει» πρόσθεσε

trikalioti_kritikes
Για τις κακές κριτικές που έχει λάβει, όσον αφορά την πορεία της στην υποκριτική, μίλησε η Πέγκυ Τρικαλιώτη σε συνέντευξή της που προβλήθηκε σήμερα.

Με αφορμή τη συνέντευξή της στην εκπομπή «Στούντιο 4» όπου και βρέθηκε καλεσμένη, η Πέγκυ Τρικαλιώτη αναφέρθηκε στην αγάπη που έχει λάβει από το κοινό, αλλά και στους κριτικούς, από τους οποίους λάμβανε συχνά κακές στο θέατρο κριτικές.

«Σίγουρα οι πολύ καλές κριτικές βαραίνουν μέσα σου σε σχέση με την ευθύνη που έχεις για να αποδείξεις ότι αντέχεις και είναι καλό που στα είπαν αυτά. Πως δεν κατάλαβαν δηλαδή λάθος οι άνθρωποι και σου είπαν ένα μπράβο. Μεγαλώνοντας, όμως, οφείλω να ομολογήσω ότι αυτό βαραίνει σε σχέση με τον εαυτό μου περισσότερο παρά με τον κόσμο έξω. Δηλαδή η αλήθεια είναι ότι κάθε χρόνο στον εαυτό μου έχω την ανάγκη περισσότερο να αποδείξω ότι αντέχω ακόμα, μπορώ ακόμα, το ‘χω ακόμα και μπορώ να πάω μισό βήμα παραπέρα σε αυτό που λέγεται υποκριτική και θέατρο» είπε αρχικά η Πέγκυ Τρικαλιώτη.

«Στα χρόνια που βρίσκομαι στον χώρο έχω λάβει και κακές κριτικές αρκετές. Μπορώ να πω ότι είμαι ένα χαϊδεμένο παιδί από τον κόσμο και το κοινό περισσότερο από όσο από τους κριτικούς. Για τους κριτικούς δεν ήμουν πάντα ένα αγαπημένο παιδί. Δεν ξέρω τον λόγο. Έχω μια ενέργεια και μια ένταση πάνω στη σκηνή που σε κάποιους μπορεί να αρέσει και σε κάποιους μπορεί να μην αρέσει» συμπλήρωσε τέλος.

Δείτε το σχετικό βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cn8x97s2bx55)



Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Όποιος παραβιάζει τα σύνορα τιμωρείται, τα νερά μας είναι απορθητα

Συμμορία με «έδρα» την Πολυτεχνειούπολη ληστεύει κατάστημα σε 22'' - Δείτε βίντεο

Αφιέρωμα στη θρυλική καριέρα του Ρότζερ Φέντερερ - Δείτε βίντεο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης