«Με τον Φιλιππίδη κάναμε παρέα, σοκαρίστηκα πάρα πολύ με τις αποκαλύψεις» τονίζει η Πέγκυ Τρικαλιώτη

«Με τον Φιλιππίδη κάναμε παρέα, σοκαρίστηκα πάρα πολύ με τις αποκαλύψεις» τονίζει η Πέγκυ Τρικαλιώτη

Η ηθοποιός μιλά για το MeToo

pegi
Η Πέγκυ Τρικαλιώτη φιλοξενήθηκε σήμερα στο «Πρωινό» και μίλησε για τους δύο ηθοποιούς, Δημήτρη Λιγνάδη και Πέτρο Φιλιππίδη, τους οποίους είχε γνωρίσει πριν βρεθούν στη φυαλακή.

«Εγώ το Metoo το έζησα ως παρατηρητής. Ήξερα όλους τους ανθρώπους που ακούστηκαν τα ονόματά τους. Με πολλούς από αυτούς, μάλιστα, είχα συνεργαστεί» υπογράμμισε.

Αναφερόμενη στη γνωριμία και συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη, γνωστοποίησε: «Με τον Δημήτρη Λιγνάδη είχαμε συνεργαστεί δύο φορές, παίζαμε στην ίδια παράσταση και είχα πάντα μία πολύ καλή σχέση μαζί του. Δεν ήταν σκηνοθέτης μου, απλά συμπρωταγωνιστούσαμε. Με τον Πέτρο Φιλιππίδη είχαμε κάνει λίγο περισσότερη παρέα. Οφείλω να ομολογήσω ότι σοκαρίστηκα πάρα πολύ.

Με έπαιρναν τηλέφωνο οι δημοσιογράφοι, δεν ήθελα να μιλήσω, και δε μπορούσα να… Έπαιρνα τους φίλους μου, που είναι εκτός δουλειάς, και έλεγα ότι δεν μπορούσα να ταυτίσω το πρόσωπο με το γεγονός. Δε μπορώ! Έπεσα από τα σύννεφα. Δε μπορούσα να πιστέψω για τις σεξουαλικές κακοποιήσεις. Δεν μπορώ να το κάνω εικόνα!».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ΑΝΤ1:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfr4stzpkcs1-st)


Όσον αφορά τα θύματα απρεπούς συμπεριφοράς, τα οποία βρήκαν το θάρρος να μιλήσουν, τόνισε: «Πολύ καλά έκαναν οι γυναίκες που ήρθαν σε αυτή τη θέση και το είπαν. Χαίρομαι πολύ που έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και δεν φαγωνόμαστε μεταξύ μας για αυτό στα social media. Είναι εκεί που πρέπει να είναι και οι ευθύνες θα αποδοθούν με τον τρόπο που πρέπει να αποδοθούν».

«Για ένα μεγάλο διάστημα βάρυνα και έπαθα μεγάλο σοκ. Δεν πίστευα ότι ξέρω έναν άνθρωπο που γελάω, περνάω καλά και έχω κάνει περιοδεία μαζί του και όταν έκλεινε… Δεν δικαιολογώ μία κακοποιητική συμπεριφορά. Σταμάτησε η ψυχή μου για λίγο με αυτά που άκουσα, στενοχωρήθηκα πάρα πολύ» εξομολογήθηκε.

Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Νεκρός εργάτης στον ΗΣΑΠ: Πώς έγινε το σοκαριστικό δυστύχημα στον ηλεκτρικό

Η μητέρα της Γαρυφαλλιάς παρέλαβε το μεταπτυχιακό της κόρης της: «Κοίτα, τα κατάφερες κορίτσι μου!»

Εκλογές στη Βουλγαρία: Οι σαραντάρηδες από το Χάρβαρντ που έκαναν την έκπληξη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης