Μαρία Μπακοδήμου για Γιώργο Λιάγκα: Ό,τι γνώμη κι αν έχω για εκείνον, περνάει πολλά

Μαρία Μπακοδήμου για Γιώργο Λιάγκα: Ό,τι γνώμη κι αν έχω για εκείνον, περνάει πολλά

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της παρουσιάστριας για το τηλεοπτικό «διαζύγιο» Λιάγκα - Νομικού

mpakodimoyu_liagas
Το δικό της σχόλιο σχετικά με την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από την εκπομπή που παρουσίαζε με τον Γιώργο Λιάγκα έκανε η Μαρία Μπακοδήμου σε σημερινές δηλώσεις της.

Νωρίτερα, η παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό Μεσημεράκι» και ανάμεσα σε όσα συζήτησαν, κλήθηκε να σχολιάσει και το τηλεοπτικό «διαζύγιο» που απασχολεί αυτές τις μέρες τις ψυχαγωγικές εκπομπές.

«Σε ένα σαββατοκύριακο κατάλαβα ότι είναι 3-4 που δεν θα μου μιλάνε, χωρίς να υπάρχει πρόθεση δική μου» ανέφερε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

«Άσχετα από το τι εικόνα έχω για τον Γιώργο Λιάγκα, βρέθηκε το καλοκαίρι σε μια εκπομπή που δεν ήξερε ποια θα είναι η συμπαρουσιάστριά του. Αναγκάστηκε να κάνει ένα ρεπορτάζ, να ψάξει, να δοκιμάσει, να κάνει casting. Και με το που κάθεται η Δούκισσα και ξεκινάει σε έναν πολύ σκληρό αγώνα – είναι φαρμάκι να ξυπνάς και να περιμένεις τα νούμερα – και πάνω που λες το έχω στήσει να φεύγει. Δεν ξεστήνεται, ακούγεται και μια κακή εικόνα για σένα, που μπορεί να μην αντιστοιχεί. Η θέση μου είναι συμπαθής γιατί περνάει πολλά».

Δείτε το σχετικό βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cn6e4obzl7yp)

Η πρώτη ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού μετά την αποχώρηση από το «Πρωινό»

Ο ΑΝΤ1, το μεσημέρι της Κυριακής, ανακοίνωσε την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από την εκπομπή «Το Πρωινό».

Η Δούκισσα Νομικού, η οποία ήταν φανερά συγκινημένη την Πέμπτη στη τελευταία της εμφάνιση, το βράδυ της Κυριακής ανήρτησε μια μακροσκελή ανάρτηση, από την οποία δεν έλειψαν και οι αιχμές, πάντα με το κομψό γάντι της.


«Ευχαριστώ τον ΑΝΤ1 που σεβάστηκε την επιθυμία μου να αποχωρήσω από το Πρωινό. Τιμώ τις συνεργασίες μου όλα αυτά τα χρόνια με επαγγελματισμό, αφοσίωση και συνέπεια. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, ήταν όμως αναπόφευκτη. Ο σεβασμός είναι για μένα αξία αδιαπραγμάτευτη και οδηγός ζωής. Η ευγένεια είναι δύναμη και όχι αδυναμία. Ευχαριστώ το σταθμό και τους συντελεστές της εκπομπής, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, για όσα (λίγα) προλάβαμε να μοιραστούμε και εύχομαι στον Γιώργο και στην ομάδα καλή συνέχεια και καλή επιτυχία. Σας ευχαριστώ για την αγάπη και τη νοερή σας αγκαλιά όλες αυτές τις ημέρες, τη χρειαζόμουν».


Ειδήσεις σήμερα

Αγιοι Ισίδωροι Λυκαβηττού: Τελειώνουν τα «θαύματα» του παπα-Δημήτρη;

Ρωσία: 25χρονος πυροβόλησε εξ επαφής στρατολόγο - «Κανείς δεν θα πάει στον πόλεμο» - Δείτε βίντεο

Γιώργος Λιάγκας: Αποχαιρέτησε τη Δούκισσα Νομικού από το «Πρωινό» σε… 54 δευτερόλεπτα


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης