Αφροδίτη Λιάντου και Αλέξανδρος Σκουρλέτης για τη Γη της Ελιάς: «Η Μυρτάλη είναι ερωτευμένη μαζί του»

Αφροδίτη Λιάντου και Αλέξανδρος Σκουρλέτης για τη Γη της Ελιάς: «Η Μυρτάλη είναι ερωτευμένη μαζί του»

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις των δύο πρωταγωνιστών 

Gh_tis_Elias_2
Η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης, οι τηλεοπτικοί «Μυρτάλη» και «Αλέξης» από τη δραματική σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς», μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» για τον απαγορευμένο έρωτα των ηρώων που υποδύονται και το ερωτικό τρίγωνο στο οποίο θα μπλέξουν στα επερχόμενα επεισόδια.

«Ήταν αναπάντεχο το φιλί του Αλέξη και της Μυρτάλης, και θα εξελιχθεί σε μία σχέση... Θα είναι και δεν θα είναι μαζί. Παλεύει η Μυρτάλη μέσα της, είναι ερωτευμένη μαζί του, αλλά δεν μπορεί να το δεχτεί μετά από όσα της έκανε» αποκάλυψε η Αφροδίτη Λιάντου.

«Ήξερε η Μυρτάλη το πρόβλημα του Αλέξη. Έχει πολύ ενδιαφέρον αυτό το κομμάτι. Θα δούμε πολλές ανατροπές και πολύ μυστήριο. Είναι αρκετά αστυνομική η δεύτερη σεζόν, Ξεκινά με ένα πολύ δύσκολο δικαστήριο της Αθηνάς. Θα γίνει γενικά χαμός» σχολίασε ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης.

«Η σχέση ολοκληρώνεται στα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου. Όσο έρχονται πιο κοντά, τόσο πιο πολλά είναι και τα προβλήματα όσον αφορά το πώς θα καταφέρουν να είναι μαζί αυτοί οι δύο άνθρωποι» συμπλήρωσε η τηλεοπτική «Μυρτάλη». 

«Ο Χρήστος μας πιάνει στα πράσα. Με όλα αυτά που έχουν συμβεί είναι πολύ περίεργο που η Μυρτάλη λυγίζει και ερωτεύεται τον Αλέξη. Έχει βρει σ' εκείνον κάποια πράγματα που οι άλλοι δεν της δίνουν. Την αγαπάει γι' αυτό που είναι, δεν την κρίνει ποτέ...» ανέφερε η Αφροδίτη Λιάντου, με τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη να προσθέτει πως ο ήρωάς του είναι πολύ ερωτευμένος με την Μυρτάλη και πλέον είναι πεπεισμένος ότι θα τα καταφέρει.

Κλείσιμο
Για τη σχέση των δύο ηρώων πληροφορείται πρώτη η «Μαρίνα», η οποία έρχεται σε σύγκρουση με την Μυρτάλη.

Μεταξύ άλλων οι δύο πρωταγωνιστές μίλησαν και για την ζωή τους εκτός γυρισμάτων: «Το καλοκαίρι περάσαμε πολύ ωραία», ενώ δήλωσαν τυχεροί για τη συνεργασία τους με μεγάλα ονόματα της υποκριτικής αλλά και με άτομα της ηλικίας τους: «Το παρεΐστικο κλίμα κάνει τα πάντα θετικά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης.

Τέλος, για τα δημοσιεύματα που τους θέλουν ζευγάρι και εκτός της σειράς, απάντησαν πως γελούν όταν τα βλέπουν και σχολίασαν πως έχουν χημεία μεταξύ τους.

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cn08k8go0wgh)

Ειδήσεις σήμερα:

Βρέθηκε πτώμα σε προχωρημένη σήψη σε χωράφι στη Θήβα

Θρίλερ στην Αθήνα: Εγινε ντετέκτιβ και βρήκε τον φονιά της κόρης του

Την Πέμπτη στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών η κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης