Ζιζέλ και Τομ Μπρέιντι ζουν πλέον χωριστά

Ζιζέλ και Τομ Μπρέιντι ζουν πλέον χωριστά

Η απόφαση του θρύλου του NFL να επιστρέψει στα γήπεδα φαίνεται πως θα στοιχίσει στον γάμο του - Το μοντέλο μετακόμισε στη Βοστώνη και πηγή από το περιβάλλον τους κάνει λόγο για «συζυγικά ζητήματα»

gisele-tombrady
«Σύννεφα» στον γάμο της Ζιζέλ Μπούντχεν με τον Τομ Μπρέιντι, μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του CNN, το ζευγάρι περνάει μια πολύ δύσκολη φάση αυτό το διάστημα και ζει πλέον χωριστά. Πηγή από το περιβάλλον τους ανέφερε πως «αντιμετωπίζουν συζυγικά ζητήματα» και θέλουν να περάσουν χρόνο χωριστά.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της στο Elle η Ζιζέλ είχε μιλήσει για τη σχέση τους, αναφέροντας πως πρόσφατα μετακόμισε στη Βοστώνη για να κυνηγήσει τα όνειρά της. Ωστόσο δίστασε να δώσει απαντήσεις στα δημοσιεύματα που τους θέλουν να χωρίζουν.

«Έκανα το καθήκον μου, το οποίο ήταν να είμαι εκεί για τον Τομ. Μετακόμισα στη Βοστόνη και επικεντρώθηκα στο να δημιουργήσω ένα περιβάλλον αγάπης για να μεγαλώσουν τα παιδιά μου και να είμαι εκεί για να τον υποστηρίξω και να στηρίξω τα όνειρά του. Βλέποντας τα παιδιά μου να πετυχαίνουν και να γίνονται οι όμορφοι μικροί άνθρωποι που είναι, βλέποντας εκείνον να πετυχαίνει και να νιώθει ολοκληρωμένος από την καριέρα του, αυτό με κάνει ευτυχισμένη. Σε αυτό το σημείο της ζωής μου αισθάνομαι ότι έχω κάνει καλή δουλειά σε αυτό», είπε στο περιοδικό.



Βέβαια, δικαιολόγησε την απόφασή της να μετακομίσει μακριά από τον σύζυγό της, υποστηρίζοντας πως θέλει πλέον, να αφιερώσει χρόνο στον εαυτό της και να επιστρέψει στον χώρο της μόδας. Η ίδια πηγή όμως, που μίλησε στο CNN εξηγεί πως «η απόφαση του Τομ Μπρέιντι να επιστρέψει στα γήπεδα δεν άφησε ευχαριστημένη τη Ζιζέλ, καθώς τον ήθελε να βρίσκεται κοντά στα παιδιά τους».

Υπενθυμίζεται πως τον περασμένο Φεβρουάριο, ο Τομ Μπρέιντι ανακοίνωσε την απόσυρσή του από το αμερικάνικο ποδόσφαιρο, με τη Ζιζέλ να «ανακουφίζεται», καθώς θα μπορούσε επιτέλους να αφιερωθεί στην οικογένειά του. Όπως φαίνεται όμως, η «χαρά» της δεν κράτησε για πολύ, καθώς ο θρύλος του  NFL αποφάσισε να συνεχίσει.

Κλείσιμο

«Είναι ένα πολύ βίαιο άθλημα και θα ήθελα να είναι παρών στην οικογένειά μας. Έχουμε παιδιά, που τον θέλουν μαζί τους. Σίγουρα έκανα πολλές συζητήσεις μαζί του ξανά και ξανά. Όμως, σκέφτηκα τελικά πως όλοι πρέπει να παίρνουν εκείνη την απόφαση που ξέρουν ότι θα λειτουργήσει για αυτούς και να ακολουθούν την ευτυχία τους», δήλωσε στη συνέντευξή του στο Elle το παγκοσμίου φήμης μοντέλο.

Με τι θα ασχοληθεί πλέον το διάσημο μοντέλο

Η Ζιζέλ, το άλλοτε πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο, αποσύρθηκε από την πασαρέλα το 2015 και όπως αποκάλυψε δεν έχει σκοπό να επιστρέψει στις πασαρέλες. Θέλει να εξακολουθεί να εργάζεται για τη μόδα, αλλά με διαφορετικό τρόπο.

Αυτός ο τρόπος αφορά τη συνεργασία με φωτογράφους και στυλίστες, με τους οποίους έχει αναπτύξει φιλικές σχέσεις, όσο ήταν supermodel.

«Στα 42 μου αισθάνομαι πιο συνδεδεμένη με τον σκοπό μου. Είναι πολύ εύκολο για μένα να πάω εκεί και να δημιουργήσω έναν χαρακτήρα και να υποδυθώ αυτόν τον ρόλο για μια μέρα» δήλωσε η Ζιζέλ. «Θέλω, επίσης, να δημιουργήσω περισσότερα όμορφα πράγματα στον κόσμο με διαφορετικούς τρόπους» πρόσθεσε.

Θέλει να αφοσιωθεί στην προστασία του πλανήτη

Ανάμεσα σε όσα δήλωσε, η Ζιζέλ ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να θέσει ως προτεραιότητά της το περιβάλλον και την αναγέννηση των φυσικών πόρων του πλανήτη, ειδικά στην πατρίδα της, Βραζιλία.

Ακόμη, δήλωσε ότι ελπίζει πως μπορεί να ωθήσει κι άλλες γυναίκες, που είναι μητέρες, να ακολουθούν τα πάθη τους. «Ποτέ δεν μου άρεσε να με βάζουν σε ένα κουτί, γιατί πιστεύω πως μπορούμε να γίνουμε ό,τι θέλουμε. Έχουμε τόσο πολλές διαφορετικές πλευρές» δήλωσε, προσθέτοντας: «Αισθάνομαι πολύ τυχερή που μπορώ να το κάνω αυτό στη δουλειά μου και μπορώ να μπαίνω σε τόσο διαφορετικούς ρόλους και να βιώνω όλες αυτές τις διαφορετικές πτυχές του εαυτού μου».

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Βιασμό σε beach bar κατήγγειλε 26χρονη Αμερικανίδα τουρίστρια στη Μύκονο

Εξοργίστηκαν Χάρι και Μέγκαν γιατί τα παιδιά τους δεν θα έχουν τον τίτλο της «Βασιλικής Υψηλότητας»

Δίκη Φιλιππίδη: «Ο Πέτρος μου είπε ότι όσα ακούω είναι ψέματα», λέει συγγενής του ηθοποιού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης