Η Ζιζέλ και ο Τομ Μπρέιντι «δεν έχουν συμφιλιωθεί ακόμα» παρά την επιστροφή της στη Φλόριντα

Η Ζιζέλ και ο Τομ Μπρέιντι «δεν έχουν συμφιλιωθεί ακόμα» παρά την επιστροφή της στη Φλόριντα

Η 42χρονη Βραζιλιάνα καλλονή γύρισε πίσω στη Φλόριντα για να είναι με τα παιδιά της, αλλά δεν έχει πάει στο σπίτι τους στην Τάμπα - Έχουν τσακωθεί  σχετικά με την απόφαση του 45χρονου θρύλου του αμερικανικού ποδοσφαίρου να επιστρέψει στις προπονήσεις για την 23η του σεζόν στο NFL

Gisele_Bundchen
Η Ζιζέλ Μπούντχεν δεν έχει επιστρέψει ακόμα στην αγκαλιά του συζύγου της Τομ Μπρέιντι, παρά την επιστροφή της στη Φλόριντα από την Κόστα Ρίκα.

Σύμφωνα με την Page Six η 42χρονη Βραζιλιάνα καλλονή «γύρισε πίσω στη Φλόριντα για να είναι με τα παιδιά της, αλλά δεν έχει πάει στο σπίτι τους στην Τάμπα. Ο Τομ εξακολουθεί να ελπίζει ότι μπορούν να συμφιλιωθούν».

Η σύζυγός του θρύλου του NFL πιστεύεται ότι μένει στο Μαϊάμι, ενώ πηγή κόντρα την οικογένεια διέψευσε ότι Ζιζελ και Μπρέιντι χωρίζουν.

Την περασμένη εβδομάδα ότι το 42χρονο supermodel είχε εγκαταλείψει την οικογενειακή στέγη μετά από έναν «επικό καυγά» με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή σχετικά με την απόφαση του να επιστρέψει στις προπονήσεις για την 23η του σεζόν στο NFL.

Η τελευταία φωτογραφία  του συζύγου της που έχει αναρτήσει η Ζιζέλ στον λογαριασμό της στο Instagram είναι από τις 3 Αυγούστου.



Ο Τομ Μπρέιντι μετά το πέρας της σεζόν 2021 - 2022 είχε ανακοινώσει πως θα αποσυρθεί, με τη Ζιζέλ να δηλώνει χαρούμενη που επιτέλους ο σύζυγός της θα ασχοληθεί περισσότερο με την οικογένεια του και τα παιδιά του, τον 14χρονο Μπένι και την 9χρονη Βίβιαν. Ο Μπρέιντι έχει ακόμα έναν γιο τον 15χρονο Τζακ με την πρώην σύζυγό του Μπρίτζετ Μοϊνάχαν.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης