Δημήτρης Αρβανίτης: «Η Ελπίδα Νίνου είναι συνεργός, τα ήξερε και δεν αντιδρούσε»

Δημήτρης Αρβανίτης: «Η Ελπίδα Νίνου είναι συνεργός, τα ήξερε και δεν αντιδρούσε»

Ο γνωστός σκηνοθέτης μίλησε για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και σχολίασε τη στάση της συζύγου του

elpida-ninou
Συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Αρβανίτης και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και την Ελπίδα Νίνου.

Ο δημοφιλής σκηνοθέτης μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και ανέφερε πως κατά τη γνώμη του, ο ηθοποιός είναι «αυτοκαταστροφικός».

«Ο Φιλιππίδης είναι ένας αυτοκαταστροφικός τύπος, κατά τη γνώμη μου, πάντα έτσι ήταν. Ήταν επιθετικός παντού. Δεν κουνάω το δάχτυλο ότι "πρέπει να τον κρεμάσουμε", αλλά το να ξεφύγεις μια φορά είναι πολύ διαφορετικό από το να ξεφεύγεις συνέχεια. Και τώρα, δυστυχώς για αυτόν τον άνθρωπο, δεν πρόσεξε, δεν χαλιναγώγησε τον εαυτό του κι εκπλήρωσε την κακή του διάθεση», σχολίασε ο σκηνοθέτης.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmwudwp72oll)

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην Ελπίδα Νίνου και τον ρόλο της στην υπόθεση. «Είναι ένας άνθρωπος, που προφανώς δεν έχει προσωπικότητα. Αν έχεις προσωπικότητα και έχουν συμβεί όλα αυτά, τουλάχιστον έχεις αμφιβολίες. Αυτή βγαίνει και μιλάει σαν να μην τρέχει τίποτα και σαν να μην έχει συμβεί τίποτα δίπλα της. Φαίνεται κατά τη γνώμη μου ότι είναι συνεργός, τα ήξερε και δεν αντιδρούσε», δήλωσε.

«Αντιθέτως, κοίταζε πώς θα τα καπελώσει. Καταλαβαίνω ένα πάθος, αλλά εδώ πέρα έχουμε μια παθητική θέση δική της, που αυτό για μένα είναι τραγικό. Αυτές τις ημέρες έχει αρχίσει να γίνεται ενεργητική», συμπλήρωσε κλείνοντας.

Κλήθηκαν και άλλοι μάρτυρες στο δικαστήριο

«Παρέλαση» ηθοποιών αναμένεται,  το επόμενο διάστημα, στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας όπου διεξάγεται η δίκη με κατηγορούμενο τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Κλείσιμο
Το δικαστήριο με ομόφωνη απόφασή του έκανε δεκτό σχετικό αίτημα της εισαγγελέα της έδρας και αποφάσισε να κληθούν για κατάθεση ενώπιον του οι ηθοποιοί Ζέτα Μακρυπούλια, Θάλεια Ματίκα και Αλίνα Κωτσοβούλου. Μάλιστα, στο ακροατήριο καλούνται να καταθέσουν και οι ηθοποιοί Τάσος Χαλκιάς και Ράνια Σχίζα, τους οποίους πρότεινε ως μάρτυρες η υπεράσπιση του κατηγορούμενου ηθοποιού.

Με την απόφασή του αυτή το δικαστήριο έκανε δεκτό αίτημα που υπέβαλλε η εισαγγελέας της έδρας, η οποία ζήτησε να κληθούν οι κυρίες Μακρυπούλια, Κωστοβούλου και Ματίκα, σχετικά με την πρώτη εκδικαζόμενη καταγγελία που αφορά σε βιασμό κατ΄ εξακολούθηση από τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Σύμφωνα με την εισαγγελέα, η κ. Ματίκα, θα πρέπει να κληθεί καθώς φέρεται να είχε δει την ηθοποιό, που καταγγέλλει βιασμό, να κλαίει στις τουαλέτες του θεάτρου «Ήβη» και είχαν μία συνομιλία μεταξύ τους.

Ακόμη, η εισαγγελέας ζήτησε την κλήτευση της κ. Μακρυπούλια προκειμένου να ερωτηθεί για το εάν πράγματι υπήρχε ρόλος προς αντικατάσταση στο θέατρο «Ήβη», όπως υποστηρίζει η καταγγέλλουσα ότι της είχε πει ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Για την κ. Κωτσοβούλου, τέλος, η εισαγγελέας ανέφερε ότι θα πρέπει να κληθεί για να διαπιστωθεί εάν μετά από δικό της τηλεφώνημα η καταγγέλλουσα πήγε στο θέατρο «Ήβη». Το δικαστήριο αποφάσισε να κλητεύσει όλους τους παραπάνω μάρτυρες στις 6 Οκτωβρίου.

Η επόμενη συνεδρίαση του Μικρού Ορκωτού Δικαστηρίου έχει οριστεί για τις 4 Οκτωβρίου.


Ειδήσεις σήμερα:

Βιασμό σε beach bar κατήγγειλε 26χρονη Αμερικανίδα τουρίστρια στη Μύκονο

Εξοργίστηκαν Χάρι και Μέγκαν γιατί τα παιδιά τους δεν θα έχουν τον τίτλο της «Βασιλικής Υψηλότητας»

Δίκη Φιλιππίδη: «Ο Πέτρος μου είπε ότι όσα ακούω είναι ψέματα», λέει συγγενής του ηθοποιού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης